Cool Stuff

Shakira vorbește deschis despre despărțirea de Gerard Piqué: „Uneori simt că este doar un vis urât și mă voi trezi din asta”

Shakira este pregătită să vorbească despre divorțul de Gerard Piqué.

Într-un interviu acordat celor de la Elle, artista a vorbit despre cum muzica a ajutat-o să treacă „prin cele mai grele momente ale sale”, astfel încât să-și revină mai repede și să fie cea mai bună versiune a ei pentru copii.


Cântăreața columbiană în vârstă de 45 de ani a mărturisit cât de greu i-a fost să treacă prin această despărțire, dar și prin lupta pentru custodia celor doi copii ai lor, Milan, 9 ani, și Sasha, 7 ani. Chiar dacă muzica nouă a ajutat-o în procesul de vindecare, viața băieților săi rămâne cea mai importantă parte din existența ei.

„Cred că muzica este o barcă de salvare. Au fost zile în care am fost nevoită să strâng bucăți din mine de pe podea, iar singura modalitate prin care am putut să facă asta a fost cu ajutorul muzicii. Știi, adică să mă recompun, să mă uit din nou la mine în oglindă și să mă văd în rolul de mamă, cel în care copiii mei depind de mine. 

Uneori, mi-am lăsat munca deoparte, deoarece tot ceea ce mi-am dorit a fost să fiu lângă copiii mei. Pur și simplu am vrut să petrec mai mult timp alături de ei. Apoi trebuia să mă ridic, să merg să filmez un clip și să-mi duc obligațiile la bun sfârșit. Dar acum sunt atât de recunoscătoare pentru munca mea și posibilitatea pe care ne-o oferă de a ne pune la loc și de a realiza cine suntem și de ce suntem pe această planetă - care este scopul, misiunea noastră”, a spus Shakira. 


Faptul că s-a implicat în job a ferit-o de presa negativă care a înconjurat sfârșitul mariajului său, dar asta nu înseamnă că a-i ține pe băieți departe de toate astea nu a fost o provocare. 

„A fost greu și pentru mine, dar și pentru copiii mei. Incredibil de greu. Am paparazzi campați în fața casei 24/7. Și nu există loc unde pot să mă ascund de ei, în afară de casa mea. Știi, nu putem merge în parc, așa cum fac familiile normale, sau să mergem la o înghețată sau orice altă activitate, fără ca paparazzi să ne urmărească. Așa că este greu. Și am încercat să-i protejez, deoarece asta este misiunea mea numărul unu, dar apoi află lucruri la școală de la prietenii lor, dar și în online, iar treaba asta îi afectează, știi?”


Presa din Spania a devenit extrem de invazivă cu copiii ei, iar treaba asta le-a întrerupt activitățile zilnice. „Nu merită să fie observați sau priviți secundă de secundă, fotografiați când sunt lăsați la școală sau urmăriți de paparazzi. Ei merită o viață normală. Este un circ total și toată lumea face speculații despre noi și copiii noștri. Indiferent de cum s-au încheiat lucrurile sau de ceea ce eu și Gerard simțim unul față de altul ca foști parteneri, el este tatăl copiilor mei.

Avem un job de făcut pentru acești băieți incredibili și am credință că ne vom da seama ce e mai bine pentru viitorul lor, viselor lor, cât și despre o soluție fair pentru toți cei implicați. Mi-ar plăcea și aș aprecia foarte tare dacă am avea spațiul să facem asta în mod privat. Este foarte supărător pentru doi copii care încearcă să proceseze despărțirea dintre părinții lor. Uneori simt că este doar un vis urât și mă voi trezi din asta, dar nu, este real.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.