Kiss Time Out

Au apărut primele imagini din noul sezon al serialului tău preferat - „Emily in Paris”

Emily e pregătită de noi aventuri. Tu ești?

Serialul popular de pe Netflix va lansa în curând sezonul al treilea, iar serviciul de streaming a făcut publice primele imagini.

Așa cum ne-a obișnuit deja, nu vor lipsi outfit-urile chic, dar nici situațiile împrevizibile unde Emily (jucată de Lily Collins) este protagonistă. Mindy (Ashley Park), Gabriel (Lucas Bravo) și Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu) revin și ei în forță, spre bucuria fanilor.


Dacă ai nevoie să-ți împrospătezi memoria, iată cum au rămas lucrurile în sezonul trecut: Emily are de făcut o alegere dificilă - să meargă alături de Sylvie la noua ei agenție sau să rămână lângă șefa ei Madeline (Kate Walsh). 

În plan personal, lucrurile nu sunt nici acolo mai clare - iubitul ei Alfie (Lucien Laviscount) a rugat-o să încerce o relație la distanță, cât timp el e în Londra, în timp ce ea încă are sentimente pentru Gabriel. Din păcate însă, cel din urmă s-a împăcat cu fosta lui iubită, prietena protagonistei, (Camille Razat).


Sezonul trei încă nu are o dată oficială de lansare, dar în mod cert așteptăm cu interes noile aventuri ale personajelor.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.