Cool Stuff

Kim Kardashian nu este pregătită pentru o nouă relație: „Vreau doar să fiu chill”

Kim Kardashian oferă detalii despre viața ei amoroasă.

Kim nu știe ce-i rezervă viitorul în materie de iubire, dar știe că nu este pregătită să înceapă o nouă poveste de iubire. Fosta soție a lui Kanye West a acordat un interviu în cadrul emisiunii „Live with Kelly and Ryan”, unde a spus că „nu se vede cu absolut nimeni” într-un viitor apropiat.

Kelly Ripa a sfătuit-o să stea departe de „aplicațiile de dating”, iar vedeta în vârstă de 41 de ani i-a confirmat că acestea nu sunt „nici măcar o opțiune.” „Ai nevoie de un titan din industrie. Asta îți trebuie ție. Asta ești și asta ai nevoie. Este un domeniu nișat, dar el este acolo undeva și se uită la asta”, a continuat moderatoarea.


Kim, pe de altă parte, a mărturisit că a luat în vedere și ideea de a ieși cu cineva din afara industriei: „Am mai spus asta, dar poate ar fi bine să ies cu un doctor sau un om de știință. Poate o gașcă de avocați și oameni de știință mă vor contacta, dar încă nu sunt pregătită.”

Întrebată dacă poate ieși la un casual date, Kardashian a spus: „Nu prea cred. Cred că trebuie să fie ceva organizat în casa unor prieteni. Ceva foarte chill, nicăieri în public. Vreau doar să fiu chill. Însă nu caut nimic în clipa de față. Vreau să fiu singură, să mă concentrez pe mine și pe școală. Și vreau să petrec timp cu copiii mei.”


Viața amoroasă a vedetei a fost mereu de interes pentru public, iar după despărțirea de Kanye, ea a avut o relație cu Pete Davidson, timp de 9 luni; cei doi s-au despărțit în august.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.