Cool Stuff

John Cena a îndeplinit cele mai multe dorințe pentru copii și a intrat în Cartea Recordurilor

John Cena nu spune nu când vine vorba de copii și dorințele lor.

Fostul campion de wrestling a doborât recordul mondial pentru cele mai multe dorințe îndeplinite în cadrul Fundației Make-A-Wish - are la activ 650 de dorințe pe care le-a dus la capăt. Știrea n-ar trebui să surprindă pe nimeni, deoarece Cena este cea mai dorită celebritate în cadrul proiectului.


Dacă nu știi despre ce e vorba, Make-A-Wish încearcă să le îndeplinească copiilor (cu vârste între 2.5 și 18 ani) cu boli terminale (sau care le pun în pericol viața) o dorință importantă pe care o au - de la oportunitatea de a participa la un anume event, la cea în care pot fi față în față cu vedeta lor preferată. Iar după informațiile de mai sus, se pare că mulți sunt fani wrestling.

„Nimeni nu a îndeplinit niciodată mai mult de 200 de dorințe, în cei 42 de ani de existență ai fundației”, se arată scris într-un comunicat Make-A-Wish. Cena s-a dovedit a fi excepția de la regulă și s-a implicat în program încă de la debutul său în sportul de contact, în 2002. Mai mult, tot el este și cel care a îndeplinit a 1000-a dorință din cadrul proiectului, în 2012, atunci când l-a cunoscut pe fanul său Cardon.


„Dacă ai nevoie de mine pentru asta, nu-mi pasă ce fac, voi lăsa totul și voi face asta, deoarece cred că e cel mai tare lucru din lume”, a spus Cena celor de la Reuters, așa cum a transmis într-un interviu din 2015, când a îndeplinit cea de-a 500-a dorință în numele său.

„Voi lăsa totul. Dacă pot să ofer o experiență fantastică, voi fi primul în rând să-mi îndeplinesc rolul”, a declarat vedeta la acea vreme.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.