Cool Stuff

Kevin Hart are ceva de spus despre conflictul dintre Will Smith și Chris Rock

Kevin Hart are o părere despre conflictul monden al anului 2022.

Invitat în cadrul unui podcast, comediantul a vorbit despre momentul celebru de la premiile Oscar, atunci când Will Smith i-a dat o palmă pe scenă lui Chris Rock. 

„Oamenii fac greșeli, iar după astfel de lucruri ar trebui să aibă timpul necesar să-și revină. Iar asta nu mai este problema lumii, este problema lui Chris și problema lui Will. Hai să-i lăsăm să-și rezolve lucrurile. Oamenii ar trebui să nu se mai bage în discuția asta și să-i lase să-și revină. Lasă-l pe Will să se repare și lasă-l pe Chris să revină la normal. Lasă doi bărbați să fie bărbați și să rezolve treaba asta, daca asta-și doresc. Dacă o fac, bine, dacă nu o fac, la fel de bine”, a spus el.

Kevin a vorbit și despre faptul că Will este o legendă în lumea filmului și nimeni nu-i poate lua moștenirea lăsată în acest domeniu. Mai mult, într-un interviu din iulie, Hart a vorbit și despre cum Smith lucrează la el. „Lui Will îi pare rău. Este într-un loc mai bun din punct de vedere mintal. Oamenii sunt oameni și uneori fac greșeli. Deci nu e vorba despre trecut, ci despre a trăi în prezent și a face ceea ce poți mai bine pentru a merge înainte.”

La acea vreme, el a mărturisit că este prieten cu amândoi și speră ca ambii să găsească o cale de a merge înainte. „Îmi place energia bună și îmi place să văd oamenii că dau ce-i mai bun din ei. Încă-l iubesc pe Will, la fel cum îl iubesc pe Chris. Nu poți judeca o persoană doar pentru un singur lucru. În cele din urmă, viața merge înainte, oamenii evoluează, așa că dă-le oportunitatea să facă asta.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.