Cool Stuff

„DesKiss Dimineața", cu Ciprian Dinu și invitatul său, Cătălin Oprișan | Un nou matinal Kiss FM, din 3 octombrie

Vrei să îți începi ziua mai senin și bine informat? Atunci formatul acesta de matinal e exact ce ai nevoie să asculți dimineața.

De luni până vineri, între 7:00 și 10:00, „DesKiss Dimineața”  ți-i aduce la microfoane pe cunoscutul om de radio Ciprian Dinu și pe invitatul său, Cătălin Oprișan.

„DesKiss Dimineața” te invită să-ți începi ziua zâmbind. Matinalul vine cu umor și un conținut original, de încredere, senin, de-a lungul unui program conceput și prezentat de oameni de media cu mare experiență, care vor să acopere nevoia esențială și zilnică a ta de muzică, informație, distracție și distragere de la o realitate grăbită și stresantă.  

Experimentatul om de radio Ciprian Dinu se alătură echipei KISS FM, după ce, printre altele, a lucrat la Europa FM, ca director de creaţie şi director de programe, iar mai recent, a fost realizator la Magic FM.


„Vreau să distrez oamenii prin varietatea subiectelor și informațiilor aduse! Dacă în fiecare dimineață cel puțin un om, dar știu că vor fi foarte mulți, își începe ziua cu un zâmbet, eu mă consider fericit!”, declară Ciprian Dinu. 

Invitatul lui Ciprian Dinu la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, are o lungă experiență în presă și este un apreciat jurnalist de sport și televiziune.


„Vrem să readucem bunul simț în matca sa și să descrețim frunțile oamenilor. Cea mai irosită dintre zilele noastre este cea în care n-am râs”, susține Cătălin Oprișan.

Sună bine? Ascultă DesKiss Dimineața de luni până vineri să te convingi că așa e. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.