Kiss Time Out

Timothée Chalamet joacă un rol violent și captivant în filmul „Bones and All”, în regia lui Luca Guadagnino - primul trailer este aici

Timothée Chalamet este un actor fantastic, iar rolurile pe care și le alege confirmă acest lucru.

Cel mai recent joacă în „Bones and All”, o producție regizată de Luca Guadagnino, cel care a produs și mult-premiatul „Call Me By Your Name.” Chalamet și Taylor Russel formează un cuplu pasional și ciudat, pasionat de canibalism.

Acțiunea este descrisă drept o poveste „romantică și horror” și este bazată pe romanul (cu același nume) lui Camille DeAngelis.

Russell o joacă pe Maren, o tânăra canibală care pornește la drum, în căutarea unui partener, după ce tatăl ei a abandonat-o. În cele din urmă ea-l întâlnește pe Lee (Chalamet), un alt canibal, iar cei doi se îndrăgostesc.  


„Există ceva despre oamenii care trăiesc la marginea societății, de care sunt atras și care mă impresionează. Vreau să văd unde există posibilități pentru ei, în fața imposibilităților cu care se confruntă. Filmul ăsta este pentru mine o meditație despre cine sunt și cum pot să depășesc ceea ce simt, mai ales când e vorba despre ceva ce nu pot să controlez în mine. Iar în cele din urmă, când voi putea să mă regăsesc în privirea altcuiva”, a spus regizorul.

„Bones and All” ajunge în cinematografe pe 23 noiembrie. Cum ți se pare?


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.