Cool Stuff

Funkiss 4 octombrie | LMA, Cabral! Și vouă, animalelor!

Un Păun, un Cățel și un Ursu intră într-un muzeu. Gratis.

AZI, ACASĂ ȘI-N DEPLASARE

La mulți ani, Cabral Ibacka! Știm că, dacă uitam să-ți urăm, ai fi fost roșu de supărare.

Este Ziua Internațională a Animalului. Asta înseamnă un biscuite în plus pentru căței și două pliculețe în plus pentru pisici. De hrană umedă. Acest paragraf nu este scris de o pisică! Să-mi cadă codița de vă mint! 

ASTRE ROZ-ALBASTRE

Berbecii resimt vremea ciudată și se luptă să lase somnul acasă. Din nefericire, Moș Ene va fi lipit de ei ca ghinionul de omul harnic.

Vărsătorii vor cauza gelozii. Nu printr-un succes incredibil, dar, în România, și dacă n-ai mai nimic, cineva e sigur că ai prea multe.

Gheparzii vor avea o zi incredibilă. Da, toate zodiile vor avea o zi atât de anostă, încât a trebuit să inventez o zodie care să aibă o zi bună.

ȘTIRILE CARE FENTEAZĂ

„România şi-a umplut depozitele cu cel mai scump gaz de import din istoria sa.” E gaz de-ăla bun, cu parfum de caviar, și-am lăsat și bacșiș la curier.

„O femeie plecată de trei zile de acasă a găsit la întoarcere un hoţ care locuia în imobil” România e plină de oameni care locuiesc ilegal într-un imobil, se numesc chiriași fără contract. 

„Persoanele cu nume de animale au acces gratuit, marți, la Muzeul Antipa.” Teoretic, aș putea să merg ținând cont că mă cheamă Andrei, ca pe motanul tărcat al unui verișor. Alternativ, prima iubită îmi spunea „pisoiaș” și „măgar”, în fucție de ce ziceam când trebuia să nu zic nimic, sau nu ziceam când ar fi trebuit să zic ceva.

„Un tânăr din Sibiu, fără permis, a furat în aceeași noapte două mașini. Cu una a intrat într-un șanț, iar cu a doua într-un gard.” S-au întâlnit hoțul cu prostul, doar că într-o oglindă retrovizoare.

„Boncănitul cerbilor din Piatra Craiului. Spectacol diurn și nocturn în Parcul Național.” De ce e ăsta spectacol? Ție ți-ar conveni, când ieși la agățat, să vezi, printre copaci, niște cerbi care te filmează cu mobilul?

„Cinci indivizi din Iași și Vaslui, reținuți pentru delapidare. Au furat materiale de construcție de peste 700.000 de lei.” Cei trei saci de ciment au fost recuperați cu succes.

„Un spațiu comercial a fost jefuit. Era aflat în curtea Poliței Rutiere Galați.” Poliția Rutieră n-a putut face nimic, hoții erau pietoni și au traversat strada regulamentar.

„Rusia a trimis acasă 300 de oameni mobilizați din greșeală.” Așa arată o invazie neasumată. Mai întâi recunosc că 300 de soldați au ajuns din greșeală, apoi 3.000, apoi că toată armata rusă e în Ucraina dintr-o greșeală de GPS.

„Polițiștii locali din Piatra-Neamț vor patrula pe trotinete electrice.” Trebuie să amortizeze cumva noile BMW-uri ale Poliției Române. Previziunile arată o creștere a amenzilor de 60% - infractorii vor fi opriți din fuga de la locul faptei de crize de râs convulsiv.

„Papa Francisc, un critic al telefoanelor mobile, s-a întâlnit cu șeful Apple într-o audiență privată.” Nasol, gata cu 🍆 și 🍑 înainte de nuntă, că e păcat mare!

„Rusia nu știe cât din teritoriul ucrainean a anexat.” Partea a patra a seriei „The Hangover” se filmează la Kremlin.

A FOST ODATĂ LA ACEASTĂ DATĂ

1582 - Papa Grigore al XIII-lea aplică, în Italia, Polonia, Portugalia și Spania, Calendarul gregorian; 4 octombrie a acestui an devine 15 octombrie. „Pa, ne vedem în unsprezece zile", cea mai răsuflată glumă a anului 1582.

1883 - Primul tren Orient-Express pleacă din Paris spre Varna, Bulgaria. Ca și numele de Elodia, Orient-Expres a devenit foarte popular în urma unei crime. Bine, în cazul trenului, crima era imaginară.

1895 - A fost organizat primul turneu de golf, la Newport, Rhode Island. 126 de ani mai târziu, golful devenea sport național al României, prin decret prezidențial.

1957 - Sputnik 1, primul satelit artificial al Pământului, a fost lansat pe orbită. Trei zile mai târziu, românii dezvoltă o nouă expresie, care înseamnă „foarte departe”.

WOWDEVĂRUL ZILEI

Leneșii pot să-și țină respirația pentru mai mult timp decât pot delfinii. Însă, nu se cunoaște exact cât poate să-și țină respirația un delfin leneș. În definitiv, asta e lenea supremă - să fii prea plicti să tragi aer.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.