Cool Stuff

A apărut trailerul pentru „Emancipation”, primul film cu Will Smith de după scandalul de la Oscaruri

Ce e și mai interesant e că parte un film de Oscar.

La aproape un an de la incidentul de la Premiile Oscar din acest an, când Will Smith i-a dat o palmă lui Chris Rock pentru o glumă făcută la adresa bolii de care suferă soția sa, acesta revine pe marele ecran cu un nou film care ar putea ajunge nominalizat la Premiile Oscar din 2023.

Este vorba despre „Emancipation”, un thriller semnat de Apple Original ce va avea premiera în decembrie atât pe marele ecran (2 decembrie), dar și platforma de streaming Apple+ (9 decembrie). Regizorul este genialul Antoine Fuqua, iar din primul trailer care a fost lansat de curând, pare că Will Smith face și aici un rol mare.  

Aparent, primele reacții la acest film au fost pozitive și pline de laude la adresa lui Smith, ceea ce ar putea însemna că Will Smith ar putea fi nominalizat la Oscar pentru Cel mai bun actor într-un rol principal și la Cel mai bun film (pentru că este și producător al filmului), chiar dacă nu mai are voie să participe la gala de decernare a premiilor pentru o perioadă de 10 ani. 

„Emancipation” spune povestea unui sclav care evadează și fuge prin mlaștinile din Louisiana în încercarea de a ajunge în Nord, unde vrea să se alăture armatei care luptă în Războiul Civil pentru emanciparea populației de culoare și pentru abolirea sclaviei. Filmul este bazat pe o poveste reală. 

În această producție vor mai juca și actorii Ben Foster, Charmaine Bingwa, Gilbert Owuor și Mustafa Shakir.

Iată cum arată primul trailer pentru filmul care i-ar putea aduce lui Will Smith încă un Oscar: 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.