Kiss Time Out

Vino la cel mai frumos spectacol al iernii, „Winter Party - Dor de voi", susținut de Iuliana Beregoi

Dacă și tu abia aștepți luna decembrie și te gândești cu entuziasm la sărbători, acum e timpul să îți faci un cadou: concertul Iulianei Beregoi de pe 4 decembrie de la Sala Palatului.

Anul acesta, ca niciodată, Iuliana Beregoi ți-i aduce pe Moș Nicolae si Moș Crăciun, împreuna, la Sala Palatului, pe 4 Decembrie, la cel mai mare concert al iernii, „Winter Party - Dor de voi". 

Ești invitat să te distrezi, să cânți și să te încarci cu energie alături de Iuliana și cei mai cool invitați speciali. Pentru prima dată, în România, un spectator norocos va primi cadou de la Iuliana câte 1.000 de euro cash, la fiecare dintre cele două spectacole, de la ora 15:30, respectiv ora 19:00.

„Sunt recunoscătoare pentru toate lucrurile bune care mi se întâmpla și vreau să dăruiesc și eu la rândul meu, pe 4 decembrie, un super concert de iarnă și un cadou de 1.000 euro cash pentru un fan norocos, la fiecare concert din cele două. Am avut o copilărie plină de lipsuri și greutăți, și vreau ca de Crăciun să bucur pe unul dintre cei prezenți acolo", a declarat Iuliana. 

Biletele au fost puse deja în vânzare și pot fi achiziționate de aici. Așa că poți să îți faci de pe acum un cadou pentru luna cadourilor. Ne vedem acolo. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.