Kiss Music News

Alok și Ellie Goulding, doi artiști care au fost prezenți pe scena UNTOLD, au lansat o piesă, în colaborare cu Sigala

Colaborările internaționale sunt din ce în ce mai suprinzătoare.

O nouă colaborare internațională de excepție încântă lumea muzicii. DJ-ul și producătorul numărul 4 în lume, brazilianul Alok, cântăreața Ellie Goulding și DJ-ul și producătorul britanic Sigala au lansat piesa ,,All by myself’’.

În doar câteva ore de la lansare, melodia a fost ascultată de mii de ori pe platformele de streaming și cu siguranță va ajunge un hit în întreaga lume, atât online, cât și la radio și TV.

Colaborarea celor trei artiști propune un sound EDM și un sample dintr-o producție iconică ,,Enjoy the Silence’’, single lansat de trupa britanică Depeche Mode în 1990.

,,All by myself’’ vorbește despre puterea interioară și iubirea de sine. Ellie Goulding cântă despre tăria de a-și asuma sinele autentic și a merge pe propriul drum, după o viață în care a fost influențată mereu de cei din jur și de dorința de a se integra în lume, chiar dacă simțea că nu este mereu în locurile și mediile potrivite.


Alok a anunțat noua colaborare cu câteva zile înainte de lansare și este extrem de încântat de rezultatul final. O piesă dinamică și inspirațională, care îți dă avânt să crezi în tine și să fii autentic. 



În ultimii doi ani, Alok a fost prezent la festivalul UNTOLD, de care s-a declarat îndrăgostit încă de la primul său show pe Cluj Arena. În această vară, artistul din Brazilia a mărturisit că își dorește să revină în fiecare an pe acest tărâm magic din Cluj-Napoca.

În 2017, cântăreața și compozitoarea britanică Ellie Goulding, a avut primul show în premieră în România, la UNTOLD. Cine știe, poate în 2023, cei doi artiști vor urca împreună pe scena principală a unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume. A opta ediție UNTOLD va avea loc între 3 și 6 august 2023.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.