Cool Stuff

Funkiss 11 octombrie | Cum râde un robot? Ha Ha Haaland!

Viața e plină de dileme, unele noi în fiecare zi. Azi ne întrebăm, pe scurt, de ce dispar gogoșarii, când a redevenit chica la modă și cum stingi incendiile în bikini?

AZI, ACASĂ ȘI-N DEPLASARE

Este Ziua Internațională a Fetelor, în care sărbătorim micile viitoare femei, dar și bărbații care cheamă iubita să omoare păianjeni.

ASTRE ROZ-ALBASTRE

Peștii încearcă azi, cu puțină reticență, ceva nou. O să le placă exact destul cât să nu mai încerce nimic nou cel puțin un an.  

Scorpionii se resemnează cu ideea că e mai sănătos și mai înțelept să rămâi certat cu unii oameni.

Leii se gândesc să-și pornească o afacere. Leii cu afaceri se gândesc să le închidă și să se angajeze. Peste doi ani, cele două categorii de Lei vor face schimb.

ȘTIRILE CARE FENTEAZĂ

„Ciolacu: Când intrăm în magazin, în primul rând să punem mâna pe produsele româneşti.” De-abia se dezvățaseră oamenii din cartier să pipăie toate pâinile din mini-market.

„Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan de fapte penale la cumpărarea noilor tramvaie din București.” Știi cum e, când se desparte de tine iubita, și comentezi la toate pozele ei că noul ei iubit e nasol? Nu știi, nu? Pentru că nu se face.

„O petiție online completată de englezi cere interzicerea lui Haaland, pe motiv că «este robot».” Haaland va fi pus înainte de fiecare meci să dea click pe toate pozele care conțin un autobuz. Haaland nu a putut fi contactat pentru comentarii pentru că era la încărcat.

„Gogoșarii, nelipsiți din rețetele de toamnă, din ce în ce mai puțini pe piață.” Asociația Gospodinelor din România face eforturi mari pentru conservarea speciei, dar nu în sensul ăla.

„Sporul natural al populaţiei s-a menţinut negativ în luna august” Păi, n-ai niciun fel de spor când afară e vreme de plajă și jumătate din colegi sunt în vacanță.

„Trei persoane atacate cu spray paralizant pentru urși, într-o sală de jocuri din Târgu Mureș.” Una dintre persoane ar fi declarat: „Mor, mor. Mor mor, mor? Mor!”

„Locul neașteptat în care s-ar putea afla mumia faimoasei Nefertiti, căutată de cercetători de 100 de ani.” Rătăcită în IKEA Băneasa?

„Suporterii de la meciul Petrolul Ploiești - FCSB aveau petarde ascunse în chiloți” Ai o petardă în buzunar sau te bucuri să vezi scorul?

„Oi, peşte congelat şi varză fără număr - pomana pentru ruşi ca să meargă pe front.” Mai mulți recruți încă se ascund, așteptând săptămâna italiană la mobilizare.

„Unii dintre cei mai buni frizeri din Europa și-au dat întâlnire la Campionatul European de tuns chici.” Și-au anunțat prezența Donald Trump, Cristiano Ronaldo și Boris Johnson, care au înțeles că este un campionat al frezelor kitsch.

„Cum au creat vikingii primele «căsuțe poștale» din istoria omenirii.” Din nefericire, și în secolul al VIII-lea, erau folosite cel mai des tot pentru facturi la curent.

„O româncă a falsificat un test de paternitate pentru a-l convinge pe iubitul italian că au un copil împreună.” Bărbatul și-a dat seama că micuțul nu e italian când l-a văzut că pune ketchup pe pizza.

„Hilaria şi Alec Baldwin au publicat o fotografie cu cei șapte copii ai cuplului.” Hilaria Baldwin sună ca numele unei zeități: Hilaria, zeița protectoare a stand-up-ului.

„Factura la energie din februarie îi va costa pe români douăsprezece salarii minime” Rămâne de văzut ce înseamnă asta. Explodează consumul, cresc facturile, scade salariul minim, sau plătim costuri mari, pe consum mic, din salariu minuscul?

„O firmă de relații publice din Londra le cere angajaților să lucreze mai puțin pentru același salariu.” Prima dată când lăsăm englezii în urmă, în România se face asta de la Principate încoace.

„Zece alimente care s-au scumpit îngrijorător / Trucuri care te ajută să economisești în timp ce ești la supermarket”. „Uită-ți acasă portofelul” și alte sfaturi de la experți.

„Elena Udrea a apelat la ultima şansă de a scăpa de închisoare” Ieșirea tunelului va fi undeva între Bulgaria și Costa Rica. 

„Anchetă în San Jose după ce o femeie în bikini a fost filmată când coboară din mașina de pompieri” Pompierii suspectați de comportament neadecvat s-au apărat cu versurile lui Alex Velea: „E fierbinte rău, frige, frige. Nici o cisternă cu apă n-o stinge.”

„Cersei din «Game of Thrones» s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase din Italia.” Nu, nu e frate-su, terminați cu glumele, că ne împinge pe toți din turn!

„Facebook face concedieri pentru prima dată în istoria sa.” Mai mulți angajați Facebook au declarat că munca în compania lui Mark Zuckerberg te trece prin șapte stări bine definite:


„Oamenii din comuna Poiana Stampei s-au mobilizat să salveze o barză care a ratat plecarea în țările calde.” Localnicii se luptă să-i recupereze berzei și banii dați pe cursa Blue Air.

„Un studiu despre ritualurile de împerechere ale scorpionilor constipați a câștigat premiul Ig Nobel.” Nu înțelegem de ce s-au oprit la Scorpioni. Ar fi trebuit să facă un studiu „Ce șanse de împerechere ai când ești constipat, în funcție de zodie”

😂 Sute de bucureșteni vor trăi, timp de două zile, ca regii. Regii din evul mediu. Fără apă caldă.

😂 Vreme neașteptat de rece în țară. Mai mulți membri ANM acuză RADET că vrea să plătim și căldura de afară.

😂 Mai mulți români, care s-au plâns de aplicația RO-ALERT pe canalele de social media, au primit o atenționare RO-ALERT cu mesajul „Vezi, ai grijă!”

😂 Prețul unui litru de lapte se apropie de zece lei. Vacile își permit tălăngi Beats by Dre.

😂 Un bărbat de 42 de ani a furat mai multe sisteme anti-furt dintr-un mall din București. I-a fost întocmit dosar penal pentru ironie în formă agravată.

😂 Întrebat când se va termina conflictul din Ucraina, Ministrul de Externe a răspuns laconic „MAE”.

A FOST ODATĂ LA ACEASTĂ DATĂ

1593 - Mihai Viteazul intră în București și urcă pe tronul Țării Românești, după acceptarea sa de către Poarta Otomană. Otomanii, nu mult după:


1802 - Jacques Garnerin brevetează parașuta. În câțiva ani, vom cunoaște toți, mai bine, acest dispozitiv, când companiile aeriene low-cost își vor da seama că să aterizezi e scump, să împingi călătorii din avion deasupra destinației e ieftin. În apărarea lor, șansele să-ți pierzi bagajul sunt mai mici dacă-l strângi în brațe în timp ce te îndrepți spre pământ cu 200 kilometri la oră, urlând.

1863: Demisia guvernului Nicolae Kretzulescu. Demisia unui guvern era notabilă pe vremea când nu se întâmpla cam de două ori pe an.

WOWDEVĂRUL ZILEI

Cea mai mare sculptură în margarină are peste o tonă jumătate. Prima tentativă a sculptorului a fost în unt, dar a renunțat, la recomandarea mai multor falși nutriționiști.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.