Cool Stuff

Funkiss 12 octombrie | Ziua lui Kim. Kardashian, nu Jong-un.

Se vede că a fost o săptămână grea când e de abia miercuri. Are cineva un încărcător de optimism?

AZI, ACASĂ ȘI-N DEPLASARE

La mulți ani, Kim Kardashian, una dintre cele mai vedete de televiziune din SUA! Începutul „carierei” ei a arătat că oamenii care te amenință că au filmări obscene cu tine vor, de fapt, să te facă incredibil de faimos și bogat. Kim și surorile ei au dovedit că, pentru a ajunge faimos pe toată Planeta, nu trebuie să fii foarte interesant, super inteligent sau incredibil de bun la ceva.

Și apropo de unghii foarte lungi, este și ziua lui Hugh Jackman, cunoscut în special pentru rolul, demn de premiului Tony, din piesa de teatru muzical „Băiatul din Oz”. Glumesc, este Wolverine. 

ASTRE ROZ-ALBASTRE

Astăzi, Vărsătorii trebuie să își lase puțin deoparte sensibilitatea și să ia unele decizii la rece. Îți este mai ușor dacă nu ai centrală.

Racii vor da ochii, azi, cu persoana care le tot ridică obstacole de când se știu. În orice oglindă pe lângă care trec.

Azi, Taurii se gândesc prea mult la greșelile trecutului. Nu are rost să ai regrete pentru greșelile trecutului, mai bine îți faci griji pentru alea noi, care se văd deja la orizont.

ȘTIRILE CARE FENTEAZĂ

„Meta, compania-mamă a Facebook, desemnată organizație teroristă în Rusia”. Cuiva i-a căzut pe geam contul de Facebook? A primit doar patru Like-uri la poza în costum de baie?

„Majorarea cu 50% a impozitelor pentru clădiri a primit undă verde. Aleșii locali se plâng că nu vor mai fi votați”. Evident, binele populației este mereu prima lor grijă.

„Ministerul Apărării avertizează că pregătirile pentru mobilizarea rezerviştilor sunt speculaţii nefondate”. În apărarea MApN, nu aș acuza nicio instituție din România că ar fi pregătită pentru orice.

„Nu vor mai putea fi alese în funcții publice persoanele condamnate pentru viol, pedofilie sau corupţie. Proiectul, adoptat”. Se așteaptă ca lista de excepții să aibă un pic peste numărul de pagini al seriei Harry Potter.

„ANAF a început să-i verifice pe românii care fac bani pe OnlyFans”. Bine, probabil că niște agenți și-au prins șeful cum dădea scroll pe acolo și a justificat: „Cum, ce caut pe OnlyFans?! Fac verificări!”

„Microbuz de 19 locuri în care erau îndesate la propriu 36 de persoane, prins în trafic de polițiști”. Poliția, încă nesigură care era șoferul, pe locul din stânga-față stăteau patru persoane.

„Doi bărbați din Neamț s-au intoxicat de la mustul lăsat în beci”. Și anul trecut a fost știrea asta, și anul dinaintea lui, și tot așa, de 8.000 de ani, de când umanitatea a învățat să facă vin. Unora le ia mai mult să se prindă.

„Experții americani au decis: dieta vegetariană şi cea vegană NU duc la depresie”. Singura depresie este a prietenilor invitați la grătar, care văd sfârâind pe cărbuni doar ciuperci, vinete și dovlecei.

A FOST ODATĂ LA ACEASTĂ DATĂ

1492 - Cristofor Columb a acostat în Insulele Bahamas, crezând că a ajuns în Asia de Est. Ca atunci când te duci în Brăila și ai impresia că ai ajuns în Moldova. 

1595 - Ștefan Răzvan, domn al Moldovei, ocupă Bucureștii. Astăzi, unul din trei domni din București sunt din Moldova.

1793 - Regina Franței, Maria Antoaneta, este chemată la primul interogatoriu. Revoluționarii au folosit metoda de interogație „good cop, bad cop", în care unul îi oferea pâine, iar celălalt cozonac.

1798 - Țăranii din Flandra, Liège și Luxemburg se răzvrătesc împotriva Republicii Franceze.  Pe atunci, răzvrătirea nu era un Benelux!

1799 - Jeanne Geneviève Labrosse a devenit prima femeie care a sărit vreodată cu parașuta dintr-un balon. Martorii spun că saltul nu a fost pregătit, dar un bărbat din balon a început să-i explice femeii „care e treaba cu NFT-urile și block-chain-ul”.

1808 - Napoleon I și Alexandru I semnează convenția prin care Rusia anexează Moldova și Țara Românească. Să sperăm că Rusia de azi nu-și amintește.

1823 - Scoțianul Charles MacIntosh a pus în vânzare primele pelerine de ploaie. Au avut mai mult succes decât cealaltă invenție scoțiană din domeniul modei, fusta pentru bărbați.

1931 - Se inaugurează statuia lui Cristos Mântuitorul din Rio de Janeiro, Brazilia, ignorând complet porunca biblică „să nu-ți faci chip cioplit", mai ales unul de 30 de metri înălțime.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.