Kiss Music News

Delia a fost urmărită de un individ dubios noaptea în parc. Artista a povestit cum s-a întâmplat totul

Delia a fost urmărită de un bărbat dubios în timp ce alerga noaptea, într-un parc din București.

Delia a experimentat un episod înfricoșător în timp ce alerga prin parc. Artista a fost urmărită de un bărbat necunoscut care se comporta bizar, noaptea, când nu existau prea multe persoane în jur.

Cântăreața a relatat întreg episodul pe pagina ei de instagram și a transmis un mesaj publicului sub formă de avertisment.

Cu toții știm că nu este ușor să fii femeie și să mergi singură noaptea pe afară. Sentimentul de frică și incertitudine vine la pachet cu riscul de a fi expusă la tot felul de pericole. O astfel de experiență a trăit-o, pe pielea ei, chiar Delia Matache.

Cântăreața s-a trezit orbită de lumina unei lanterne aprinse, băgată în ochi în timp ce un bărbat pe care nu îl cunoștea o întreba dacă este chiar ea. Interacțiunea a făcut-o să se simtă stânjenită, iritată și chiar speriată.

„Sub nicio formă dacă mă vezi noapte plimbându-mă, oricine ai fi, nu veni după mine. Oricine ai fi, că mă știi, că nu mă știi, nu mai contează nimic. E noapte, e întuneric. Nu veni după mine. Niciodată. Mai devreme un tip foarte dubioșel mi-a băgat o lanternă în ochi și m-a întrebat dacă sunt eu. „-Ești tu?”/ „-Ce? Da, eu sunt adică, de ce?” Ce naiba! Chestiile astea, noaptea, te sperie! Nu faci așaa ceva! Nu faci nimic”, a explicat Delia.

„N-am să stau să nu mai ies să alerg la orice oră vreau pentru că nu ar trebui să fie periculos și, în general, nu e. Dar, dacă vă trece vreodată prin cap să veniți și să…nu știu, să îmi puneți mâna pe un umăr sau să mă bateți pe umăr noaptea, în timp ce alerg, NU!

Să nu faceți asta niciodată, nu, niciodată! Mă activez, țip, sun la Poliție și vă dau și două peste ochi. Niciodată să nu faceți așa ceva”, a avertizat jurata iUmor.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.