Cool Stuff

Funkiss 20 octombrie | LMA Snoop! Artistul face 357, în ani de Dogg.

„Am o căsuță mică așa și-așa. Și fumul se ridică așa și-așa.” Nu am aprins soba, e Snoop Dogg în vizită.

AZI, ACASĂ ȘI-N DEPLASARE

La mulți ani, Snoop Dogg! Artist hip-hop, gazdă de show-uri TV, filantrop, antreprenor, actor, regizor, producător, voce de personaj animat, comentator de box, militant pentru drepturile omului și ale animalelor, membru de campanie politică, fost deținut, investitor, antrenor acreditat de fotbal american, personaj de joc video, bucătar și, nu în ultimul rând, un mare iubitor de verde. Când era mic i s-a spus că poate face orice, așa că s-a decis să facă tot.

Este și ziua lui Béla Lugosi, care s-a născut într-un oraș din Austro-Ungaria, la ora actuală în România, faimos pentru că l-a jucat pe Dracula, personaj inventat de un irlandez și bazat pe un domn al Țării Românești, născut în Voievodatul Transilvaniei.

ASTRE ROZ-ALBASTRE

Balanțele au, azi, șansa să se împace cu un prieten cu care s-au certat. Șansă pe care au avut-o și ieri, și alaltăieri, și tot așa. Doar să pună mâna pe telefon. 

Răbdarea Scorpionilor este pusă la încercare de cineva care nu știe că Scorpionii nu dispun de această resursă.

Peștii se gândesc la zile mai bune. Nu sunt nostalgici, doar așteaptă cu nerăbdare weekendul. 

ȘTIRILE CARE FENTEAZĂ

„Poliția va putea ridica mașinile parcate neregulamentar pe trotuar. Legea a fost adoptată”. Nu, nu au apărut, peste noapte, mii de parcări în România, ce legătură are parcarea cu ridicarea?

„Partidele parlamentare din Finlanda s-au pus de acord cu privire la construirea unui gard la graniţa cu Rusia”. Donald Trump le recomandă să-l construiască pe banii Mexicului.

„Surse: DNA desfășoară percheziții la ANPC”. Fix ca ANPC-ul, și DNA caută tot mizerii și șobolani.

„Rușii bogați își construiesc buncăre nucleare. Cel mai ieftin pleacă de la 30.000 de dolari”. Buncărele sunt considerate sigure de către rușii bogați, pentru că e greu să cazi accidental de la etajul patru când ești la cinci metri sub pământ.

„Raport: O familie cu doi copii are nevoie de 8.659 lei pe lună pentru a trăi decent în România”. Familia aceasta este căutată de ANAF.

„Încălzirea globală ar putea elibera virusuri mortale conservate până acum în gheaţă”. Încă o metodă prin care gheața poate să facă victime, după țurțurii care cad și mașinile care patinează.

„Părinții din Marea Britanie, inspirați de seriale și vedete în alegerea numelor copiilor lor”. Îți dai seama că cineva nu s-a uitat la „Game of Thrones” dacă-și botează fiul și fiica Jaime, respectiv Cersei.

„Cea mai veche toaletă din Japonia, din secolul XIV, deteriorată de o maşină condusă de un şofer neatent”. În România avem toalete și mai vechi de atât, în curțile unor școli din țară. Ai zice că sunt turcești, dar sunt mai mult otomane.

„Mașină oprită de polițiști cu focuri de armă. Șoferul era beat”. El a oprit la un service și i-a spus mecanicului „pocnește ceva în spate”.

„Metoda prin care chiar și analfabeți au luat permisul de conducere în Ilfov”. Ca să prevină trișatul, din 2023, examenul de permis va avea și proba de eseu.

„Sunetele auzite în timpul somnului ar putea declanşa uitarea unor amintiri”. Confirm. Când dau vecinii cu bormașina, într-o sâmbătă, la 7 dimineața, și eu îmi cam pierd mințile.

„Un şarpe a creat panică la bordul unui avion din SUA: pasagerii au început să ţipe, iar piloţii au aterizat imediat”. „Se mai întâmplă” ar fi declarat expertul în domeniul șerpilor din avioane, Samuel L. Jackson.

„Un bărbat care a intrat cu mașina într-o turmă de oi și a omorât patru din ele a fost reținut la Sibiu”. A făcut-o de… știți voi.

A FOST ODATĂ LA ACEASTĂ DATĂ

1349 - Papa Clement al VI-lea interzice flagelarea. Cu această decizie, omenirea îi dădea bice spre modernitate.

1904 - Chile și Bolivia semnează Tratatul de Pace și Prietenie. Sună a ceva ce-ai semna cu iubita când îți spune că vrea să vă despărțiți, dar aveți foarte mulți prieteni comuni.

1919 - Este fondat clubul de fotbal FC Ceahlăul, singura echipă cu cel puțin un „Pinalti” pe meci.

1973 - Regina Elisabeta a II-a inaugurează Opera din Sydney, clădirea care ne e arătată în filme, ca să știm că acțiunea se petrece pe coasta estică a Australiei. Este o clădire cum rar vezi în România: construită cu autorizație.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.