Kiss Music News

Liviu Teodorescu lanseaza single-ul „M-ai mintit”, cu un videoclip filmat in Dubai

In videoclip apare și sotia lui, Iulia.

Liviu Teodorescu a lansat single-ul „M-ai mințit”, pentru care a filmat un videoclip alături de soția lui, Iulia, în unele dintre cele mai spectaculoase locații din Dubai. 

Melodia „M-ai mințit” este compusă de către Liviu Teodorescu, iar producția a fost realizată de către George Emanuel Călin. 


„Sunt deja la a treia colaborare cu Manuel Riva pe parte de producție și cred că piesa "M-ai mințit" este unică. Clipul este filmat de Trandafilm și Alex Muresan, în Dubai, în niște locații superbe. Am fost în deșert, dar avem și cadre de la înălțime, cu zgârie-nori. Sound-ul piesei este foarte fresh și sper să vă prindă!”, a declarat Liviu Teodorescu. 

Liviu Teodorescu și Iulia au îmbinat utilul cu plăcutul, iar la începutul lunii septembrie au ajuns în Dubai pentru o vacanță, care s-a concretizat și în realizarea videoclipului, pentru care Liviu a filmat cu Ionuț Trandafir și Alexandru Mureșan.

Filmările au avut loc în Dubai, la The View At The Palm (Nakheel), situat la etajul 52 al iconicului Palm Tower, oferind o vedere panoramică, 360 de grade a Palm Jumeirah, Arabian Gulf și mult peste; la EMAAR Dubai Sky Views: Sky Views Slide, Sky Views Observatory & Sky Views Edge Walk, locul de unde poți admira Downtown Dubai de la 220 metri, poți aluneca pe un tobogan de sticlă situat la aceeași înălțime sau poți avea experiența unică a mersului pe o margine exterioară situată la etajul 53, la Al Qudra Dubai Desert în Campul Orient Tours, de unde experiența răsăritului nu poate fi egalată; la AURA SKYPOOL, cea mai înaltă piscină infinită 360 de grade din lume, situată la 200 de metri în aer cu o panoramă incredibilă a orizontului Dubaiului, a Palm Jumeirah si Arabian Gulf.  

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.