Kiss Time Out

„Teambuilding“ a devenit cel mai de succes film românesc din ultimii 30 de ani, cu aproape 600 de mii de bilete vândute

Până acum recordul era deținut de filmul românesc „Miami Bici”.

Comedia românească „Teambuilding” a avut încasări de peste 13.634.045 lei, din 30 septembrie și până pe 18 octombrie. De asemenea, deține și recordul pentru numărul de bilete vândute: 591.670, conform ProTv.

Astfel „Teambuilding” a devenit cel mai de succes film românesc din ultimii 30 de ani. Românii au preferat comedia românească în detrimentul altor producții străine care rulează acum în cinematografe și care au avut bugete de zeci sau chiar sute de milioane de dolari.

Până acum, recordul de bilete vândute în România era deținut tot de un film regizat de Matei Dima: „Miami Bici” (552.238), urmat de comedia „5Gang: Un altfel de Crăciun” (345.747). 

„Teambuilding” este o satiră a vieții din corporație, cu întâmplări amuzante dintr-un teambuilding în care corporatiștii se dezlănțuie, arătându-și în final și partea umană. Filmările au avut loc în București, dar și la Padina, în perioada iunie-septembrie 2021.

„Filmul a fost mereu una dintre principalele mele pasiuni și mă bucur că am reușit cu „Teambuilding” să ajungem în sufletul oamenilor. Le mulțumesc frumos tuturor celor care au fost la film, dar și echipei care a muncit la el”, a declarat Micutzu.

Din distribuția filmului fac parte: Anca Dinicu, Nicu Banea, Șerban Pavlu, Adrian Nicolae, Micutzu Cosmin Nedelcu, Matei Dima, Roxana Condurache, Cristi Pulhac, Monica Odagiu, Nuami Dinescu și mulți alții.

 „Ne bucurăm să facem oamenii fericiți preț de 90 minute sau 180, dacă l-au văzut de două ori, însă vreau să văd filmul românesc pe locul 1 în cinematografe și peste filmele străine, fie că le facem noi sau nu. Și mă bucur și mai mult că inspirăm și pe alții să facă filme românești pentru publicul larg, industria are numai de câștigat”, spune Matei Dima. 

Având în vedere că toate producțiile de până acum au fost extrem de profitabile, Vidra Productions pregătește deja următoarele filme, printre care „Haita de acțiune”, o comedie polițistă cu Anca Dumitra, Alex Bogdan, Antonia, Vlad Brumaru și mulți alții. Aceasta va fi lansată în 2023 doar în cinematografe.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.