Cool Stuff

„Liceenii” va avea parte de un remake - copiii lui Ștefan Bănică Jr. vor juca în noul film

Ca să fie în spiritul vremurilor în care trăim, remake-ul ar trebui să se numească „Liceenii trap and mall”

La o distanță de 36 de ani, unul dintre cele mai îndrăgite filme românești din toate timpurile va avea parte de un remake. Este vorba despre „Liceenii”, celebra poveste de dragoste dintre personajele interpretate de Ștefan Bănică Jr. și Oana Sârbu

Vestea a fost dată de criticul de film Irina Margareta Nistor. Aceasta a menționat că în film vor juca copiii lui Ștefan Bănică Jr., dar și nepotul lui Nicolae Corjos, regizorul vechiului film.  Încă nu se știe cine va fi regizorul, dar Irina Margareta Nistor a mai dezvăluit că scenariul este unul foarte bun. 

„Liceenii” este unul dintre cele mai vizionate filme românești din toate timpurile, clasându-se pe locul 25 în acest top. 

În filmul din 1986, rolurile principale au fost interpretate de Ștefan Bănică Jr., Mihai Constantin, Oana Sârbu, Cesonia Postelnicu, Tudor Petruț, Tamara Buciuceanu-Botez și Ion Caramitru.

Povestea originală este despre relația dintre doi elevi de clasa a X-a: Mihai Marinescu (Ștefan Bănică Jr.) și Dana Vasilescu (Oana Sârbu). Adus în vremurile noastre, filmul ar trebui să fie adaptat muzicii pe care o ascultă noua generație, adică trap, dar și culturii de mall, care este în ADN-ul liceenilor de acum. 

Detalii despre restul distribuției sau data lansării nu se cunosc încă, dar cu siguranță vor fi comunicate în lunile care urmează.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.