Cool Stuff

Anne Hathaway povestește despre cum a reușit să-și învingă anxietatea

Anne Hathaway nu este străină de opinia publică și de faimă, mai ales după ce are o carieră de aproape două decenii în spate.

Cu toate astea, actrița nu a fost ferită de anxietate, așa cum a povestit într-un mini-interviu pe care l-a acordat jurnalistei Deidre Behar, în cadrul event-ului Elle Women in Hollywood din Los Angeles. 


Anne urmează să împlinească 40 de ani și a mărturisit că mulți ani nu a fost capabilă să se bucure de evenimente publice, din cauza stărilor sale interioare. 

„Sunt foarte norocoasă, deoarece viața mea a fost mereu plină și fericită. Însă acum sunt într-un loc unde pot să mă bucur diferit de toate astea. Obișnuiam să vin la astfel de evenimente și să tremur. Eram teribil de anxioasă. Este puțin trist, deoarece aveam șansa să fiu în toate locurile astea frumoase, dar tot ceea ce simțeam era frică”, zice ea.


Din fericire, odată cu trecerea anilor, Hathaway a reușit să-și învingă stările, să fie mai puternică la nivel mental și să învețe cum să-și controleze emoțiile. „Trăiesc viața puțin mai diferit acum și chiar mă bucur de ea. Sunt extrem de focusată și conectată cu recunoștința mea. Nopțilea ca astea sunt rare, iar noi ar fi bine să ne bucurăm de ele.”

Luna viitoare, actrița va împlini 40 de ani, iar treaba asta n-o sperie deloc. Întrebată de Deidre ce scopuri profesionale și personale are odată cu atingerea acestui prag, Anne a zis: „Scopul meu personal este să merg la surf mai des, iar cel profesional este să mă surprind.”

Vedeta lucrează momentan la 7 proiecte cinematografice, așa că abia așteptăm să vedem ce pregătește și ce urmează.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.