Kiss Music News

Taylor Swift își detaliază cele mai mari frici în cel mai recent videoclip lansat, la melodia „Anti-Hero”

Fricile și neliniștile lui Taylor Swift prind viață în videoclipul piesei „Anti-Hero”, melodie care face parte de pe cel mai recent album al ei, „Midnights.”

În imaginile de mai jos, artista fuge de fantomele trecutului, în timp ce este confruntată de ceea ce pare a fi alter ego-ul ei de la Hollywood. Swift poartă un pin pe care scrie „Vote for me, for everything”, se urcă pe un cântar pe care scrie „grasă” și ia notițe în timp ce alter ego-ul ei o învață cum „toată lumea o s-o trădeze.” 

Mai mult, în videoclip putem să vedem și o scenă de la înmormântarea artistei unde nora ei (jucată de Mary Elizabeth Ellis), dar și fiii ei (John Early și Mike Birbiglia) îi citesc testamentul.


„Probabil este un mesaj codat care înseamnă altceva”, zice unul între ei în scenă, în timp ce face referire la mesajele ascunse pe care artista le lasă în video-urile sale, așa cum și-a obișnuit fanii. 

Taylor a scris piesa, dar a regizat video-ul, așa cum a făcut pentru iubita melodie „All Too Well”, care a fost relansată sub forma unui short film de 10 minute. „Melodia „Anti-Hero” este AICI, piesă pe care eu am scris-o și căreia i-am regizat clipul. Vă invit să urmăriți scenariile mele de coșmar, cât și gândurile mele întunecate”, a notat cântăreața pe Instagram.


Albumul a fost lansat pe 21 octombrie, iar Swift a mărturisit că piesa „Anti-Hero” este una dintre preferatele sale, din câte a scris până acum. 

„Nu cred că am navigat niciodată atât de profund în gândurile și neliniștile mele. Mă lupt deseori cu ideea că viața mea a devenit atât de mare și nu vreau să sun întunecată, dar mă lupt cu ideea de a nu mă simți ca o persoană”, a mai zis ea. 


„Midnights” este un material muzical extrem de personal, așa că doar rămâne să fie ascultat.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.