Kiss Music News

INNA, MELON și Dance Fruits Music lansează cea mai fresh colaborare a toamnei – „Hello Hello”

Piesa este prima colaborare dintre INNA și un artist virtual – MELON.

INNA continuă seria de colaborări internaționale alături de MELON și Dance Fruits Music pentru noul ei single - „Hello Hello”.  

„Hello Hello” este scrisă de artistă împreună cu colaboratorii frecvenți ai acesteia – Alex Cotoi, Marcel Botezan și Sebastian Barac, alături de Jones, Theea Miculescu, MELON și Joris Mur. Piesa combină producția energetică specifică celor de la Dance Fruits cu un mesaj sensibil despre iubire.

Single-ul reprezintă a patra colaborare internațională a artistei de anul acesta, după piese alături de Reynmen (Wherever You Go), Ilkay Sencan (Talk) și Yves V (Déjà vu). Totodată, artista a colaborat și cu The Motans pentru piesa „Tare”, ce a ajuns în fruntea topurilor radio din Romania la începutul verii.

  

MELON este un artist virtual, simbol al inovației, ce reprezintă un mix de producții de calitate, cu un sound fresh. Un artist cu o identitate ascunsă, acesta face constant trecerea dintre lumea digitală și cea fizică, având un mesaj puternic de transmis: oricine poate deveni cea mai bună variantă a sa și totul este posibil.

Dance Fruits Music este profilul de dance în care pot fi găsite cele mai cool piese dance din lume, potrivite oricărui context sau stare. Lucrând împreună cu colaboratorii frecvenți MELON, DMNDS și Steve Void, Dance Fruits Music își propune să fie cel mai bun magazin unic de muzică dance, ușor accesibil datorită playlistului său care are peste 5,3 milioane de urmăritori și care este updatat săptămânal cu muzică pentru ascultătorii din întreaga lume.

INNA a avut o vară plină de concerte și festivaluri atât în România, cât și în Turcia, Lituania, Finlanda, Estonia, Belgia, de departe momentul principal al acestui sezon fiind prezența sa pe scena de la Tomorrowland alături de Timmy Trumpet și Dimitri Vegas și Like Mike, în fața a zeci de mii de oameni. INNA, unul dintre cei mai de succes artiști din România, cu o carieră impresionantă și la nivel internațional, a atins un nou prag important în acest an, artista depășind 10 miliarde de vizualizări și de stream-uri. Acesta reprezintă și un record pentru un artist român și confirmarea unui repertoriu cu zeci de hituri cunoscute și apreciate în întreaga lume, cu colaborări cu artiști români și internaționali relevanți cum ar fi J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker și alții. Tot anul acesta, INNA a marcat o nouă reușită: este artista cu cele mai multe clipuri pe YouTube (269) ce depășesc 1 milion de vizualizări din lume, conform Kworb, dar și artista cu cele mai multe vizualizări pe YouTube din Europa (exceptând UK).

Cu un număr impresionant de hituri în palmares și cu sute de concerte prin Europa, Asia, America Latină, SUA, Canada și în Orientul Mijlociu, INNA este un nume relevant în industria muzicală. Colaborările recente alături de artiști internaționali, dar și din România, o fac pe INNA una dintre cele mai apreciate artiste. Piese precum „Up” feat. Sean Paul sau ”Tare” alături de The Motans sunt doar câteva dintre exemplele de lansări recente ce au luat cu asalt topurile muzicale de specialitate. Artista se bucură de peste 7,6 milioane de ascultători lunari pe Spotify și peste 4 miliarde de vizualizări pe YouTube, doar pe propriul canal. Cel mai recent single “Up”,  lansat în colaborare cu rapper-ul jamaican Sean Paul, a strâns peste 100 milioane de views pe YouTube și peste 43 de milioane de stream-uri pe Spotify. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.