Cool Stuff

Snoop Dogg fumează până la 150 de joint-uri pe zi

Dacă era cineva curios...

Snoop Dogg (51 de ani) trăiește în California, unde marijuana recreațională este legală, iar activitatea lui preferată este să fumeze iarbă. De fapt, artistul are un angajat special care-i rulează joint-urile, Renegade Piranha.

Într-un interviu pe care l-a acordat emisiunii radio „The Kyle and Jackie O Show” din Australia, femeia a spus că a rulat până acum aproximativ 450.000 de paie pentru rapper. „Rulez în jur de 220 de grame pe zi, adică între 75 și 150 de joint-uri.”


În iunie, Snoop a declarat că i-a mărit salariul lui Renegade, din cauza inflației; ea câștiga undeva între 40.000 și 50.000 de dolari pe an. Artistul a confirmat mărirea la o postare pe Twitter care spunea așa: „Snoop Dogg a angajat o persoană care-i rulează joint-urile și pe care o plătește între 40-50 de mii de dolari pe an.” Rapper-ul a notat: „Inflație! Salariul a fost mărit.”

Nu este prima oară când Dogg a vorbit despre angajata lui specială. Într-un interviu acordat lui Howard Stern, unde a fost întrebat de ce are un astfel de angajat, el a zis: „Timp. Timpul este impecabil. Ăsta este job-ul lui, ocupația pe care o are.”


Pe lângă salariu, Renegade Piranha are toate cheltuielile plătite, cât și parte din cadourile primite de artist.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.