Cool Stuff

Funkiss 28 octombrie | Deja vineri, sau de-abia vineri?

De câți polițiști e nevoie să spargi un geam? Nu știm sigur, dar peste cinci.

AZI, ACASĂ ȘI-N DEPLASARE

Este ziua lui Bill Gates, creatorul sistemului de operare Windows, deci unul dintre cei mai mari susținători ai pirateriei digitale din România.

Este și ziua unui politician român, nu zicem cine, doar că cel mai notabil cadou l-a primit un pic înainte de vreme: trimitere în judecată în dosarul Tel Drum. Nu se urează „la mulți ani!”, fiind plauzibilă ca sentință.

ASTRE ROZ ALBASTRE

Din diferite motive, Taurii se vor simți astăzi ca românii la Campionatul Mondial de fotbal. Absenți. 

Capricornilor le vine o idee de afacere, despre care le vor povesti prietenilor și colegilor, dar pe care nu o vor porni niciodată. 

Berbecii vor avea o zi de vineri care face necesar un weekend de cel puțin patru zile. Astrele nu specifică dacă de la stresul de peste zi, sau de la petrecerea de cu seară, dar asta și pentru că Astrele nu sunt turnătoare. Bine, poate doar Constelația Vărsătorului.

ȘTIRILE CARE FENTEAZĂ

„Un polițist și patru jandarmi au dat roată neputincioși mașinii unui suspect, încearcă să-i spargă geamul cu mâinile goale, fără succes, pentru ca apoi suspectul să demareze în trombă”. Poliției îi lipsesc multe, de data asta un tutorial de zece minute de pe YouTube și un breloc de zece lei, pentru spart geamuri de mașină.

„Acțiunile Meta, compania mamă a Facebook, au scăzut miercuri cu 19%”. Compania tată ar vrea să știe unde s-au dus banii.

„Un italian și-a obligat soția să nu se spele cu apă caldă și să stea pe întuneric din cauza facturilor tot mai mari la energie”. S-au mutat într-o comună din România?

„Un bărbat a trăit patru ani nestingherit într-un <<apartament ascuns>> din mall”. Probabil în timp ce nevasta lui a intrat „cinci minuțele” la Sephora.

„Păpușă gonflabilă, aruncată în canalizarea Buzăului. Conductele, înfundate cu tot felul de obiecte”. E posibil ca păpușa să fi ajuns în canalizare accidental, dacă judecăm după expresia ei surprinsă.

„O bucată de ciment s-a desprins din tavan și a căzut peste călătorii din stația de metrou Piața Victoriei”. După faimosul „mind the gap” din metroul londonez, Bucureștiul pregătește semne cu „mind ză cap”.

„Un bărbat angajat la o reprezentanţă auto a înşelat opt clienţi”. Samsarii au depus plângere la Consiliul Concurenței.

„Polițiștii locali cer spor de lucru pentru că fac <<febră musculară>> la degete, din cauza tastaturii și pentru că stau prea mult pe scaun, la birou”. Milioanele de români care muncesc opt-nouă ore în fața calculatorului ar vrea să le transmită  „sporul e ceva ce se urează, nu ceva ce se dă”.

A FOST ODATĂ LA ACEASTĂ DATĂ

1533 - Are loc căsătoria dintre Henric al II-lea al Franței și Ecaterina de Medici; amândoi erau în vârstă de 14 ani, deci, la ceremonie s-a jucat mai puțină sârbă și mai mult Fortnite.

1420 - Beijing este declarată, oficial, Capitala Chinei. Familia imperială se mută în Orașului Interzis. 720.000 de metri pătrați, aproape 9.000 de camere, aproape de metrou. Exclus fumătorilor.

1635 - Este stabilit colegiul teologic din Massachusetts, care urma să devină Universitatea Harvard, una dintre cele mai prestigioase și scumpe metode de a-ți petrece post-adolescența.

1726 - Este publicat romanul „Călătoriile lui Gulliver”, al lui Jonathan Swift. Singurul personaj care a trecut prin mai multe naufragii decât personajele lui Tom Hanks.

1886 - Președintele SUA, Grover Cleveland, inaugurează Statuia Libertății, una dintre cele mai cunoscute statui ale lui Owen Wilson.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.