Kiss Music News

Top 10 cei mai buni DJ-i ai lumii în 2022 au fost pe scena principală UNTOLD. Martin Garrix este pe locul I

Festivalul UNTOLD a adus și în 2022 cei mai buni DJ-i și producători din lume.

Publicația DJ Mag a realizat un top al celor mai buni DJ-i ai planetei, clasament care a fost dezvăluit în cadrul show-ului Top 100 DJs. Șase din top 10 cei mai buni DJ-i ai lumii au făcut show-uri memorabile în România, pe Cluj Arena, la unul dintre cele mai mari festivaluri din lume.

Este vorba de David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Steve Aoki, Don Diablo și Oliver Heldens, headlineri la cea de-a șaptea ediție UNTOLD, în 2022, și își păstrează pozițiile de top la nivel mondial. De-a lungul anilor, toți cei 10 DJ-i din clasamentul mondial au fost prezenți la UNTOLD.

Martin Garrix a fost ales în acest an DJ-ul numărul 1 al lumii. Olandezul cu milioane de fani în întreaga lume a fost prezent la mai multe ediții UNTOLD, ultima oară în 2021. În acest an, Martin Garrix a avut un turneu mondial, în care a bifat țări de pe aproape toate continentele.

Francezul David Guetta ocupă locul 2 în clasamentul DJ-ilor profesioniști, după ce doi ani la rând a fost pe locul 1, și, în continuare, pentru mulți dintre fanii săi este cel mai bun DJ din lume.

Iată mai jos primii 10 DJ-i din Top 100 DJ Mag 2022:

Martin Garrix

David Guetta


Dimitri Vegas & Like Mike


Alok


Armin van Buuren


Afrojack


Steve Aoki


Timmy Trumpet


Don Diablo


Oliver Heldens


În 2023, festivalul UNTOLD va avea loc între 3 și 6 august. Mai multe detalii despre cea de-a 8-a ediție vor fi dezvăluite în curând.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.