Kiss Time Out

Sezonul 2 din „House of the Dragon” nu va fi disponibil în 2023

Ești curios cum se va desfășura povestea din „House of the Dragon”? Ei bine, mai ai de așteptat.

Chiar dacă sfârșitul primului sezon din serial ne-a lăsat cu sufletul la gură, se pare că producătorii HBO au alte planuri și nu se grăbesc să vină în întâmpinarea așteptărilor fanilor.

Șeful serviciului de streaming, Casey Bloy, a declarat că prequel-ul „Game of Thrones” va reveni, cel mai probabil, „undeva în 2024.”

„Încă punem planul cap la cap și, la fel ca data trecută, sunt foarte multe necunoscute. Nu e vorba că suntem secretoși, dar nici nu vrem să spunem că va fi gata la o anumită dată, ca apoi să amânăm premiera. Însă, nu-l așteptați în 2023”, a zis el.


ATENȚIE, urmează spoilere!


Seria s-a încheiat cu un episod dramatic - Rhaenyra a născut un copil mort, apoi a aflat că tatăl ei a murit, iar apoi a fost încoronată regină, după ce fosta ei prietenă ce-a mai bună a trădat-o. În cele din urmă, tânăra a aflat că fiul ei mijlociu, Lucerys, a fost omorât de Aemond Targaryen și dragonul său. Chiar dacă acțiunile sale au fost de a păstra regatul unit, finalul episodului lasă de înțeles că Rhaenyra își va schimba atitudinea față de dușmani.

Există și o parte bună în toate informațiile astea, și anume că show-ul nu va mai face treceri în timp și va prezenta acțiunea în timp real. „Drept răsplată pentru privitorii noștri și pentru că au rămas alături de noi de-a lungul show-ului, nu vor mai exista schimbări de personaje. De aici încolo vom spune povestea în timp real”, a zis Ryan Condal, co-producător al serialului.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.