Cool Stuff

Funkiss 31 octombrie | Cu masca pe față, cu Musk pe căciulă

A dus oameni în spațiu, a lansat unul din primele servicii de plată online, a inventat o super mașină, dar, acum, a făcut prima chestie incredibilă din cariera lui: a făcut cinste la un restaurant din Brașov.

AZI, ACASĂ ȘI-N DEPLASARE

Este ziua cântărețului Vanilla Ice, care, în anii '90, era cam peste tot - într-o relație cu Madonna, pe MTV, pe copertele tuturor revistelor, la radio, prin reality show-uri și chiar și într-un film cu Țestoasele Ninja. Nu există cuvinte să descriu cât de ciudat a fost acel deceniu.

ȘTIRILE CARE FENTEAZĂ

„Telefonul lui Liz Truss, piratat de spionii lui Putin". Atâtă bătaie de cap pentru 20 de zile de ascultat oameni care au sunat-o să o felicite și pentru 25 de zile de oameni care au sunat-o să-i spună să plece.

„Rusia extinde lista țărilor <<neprietenoase>>. Ce teritorii au fost adăugate". Cred că Rusiei i-ar mai ușor să își facă o listă cu prietenii. Încape pe un sticky note.

„Elveția a inaugurat cel mai lung tren de pasageri din lume, cu o lungime de doi kilometri și 100 de vagoane". Dacă se mișcă și cu viteză de CFR, elvețienii se pregătesc să doarmă în mașină, la barieră.

„Elon Musk și invitații săi miliardari, petrecere unică de Halloween la Castelul Bran". Panică printre turiști, după ce Elon Musk, din greșeală, a închiriat tot orașul Brașov de Crăciun. Pentru că Zuckerberg n-a primit invitație, toate persoanele prezente la petrecerea lui Musk vor avea conturile de Facebook suspendate.

„Mama lui Elon Musk vine în România după fiul său". Ei vor, probabil să urmeze tradițiile românești: Elon va purta cheia legată la gât cu un elastic vechi, iar mama lui îi va striga de la balcon să treacă în casă. 

„Motivul pentru care o tânără are 11 copii cu 8 bărbați diferiți: <<Dacă ai un partener și rămâi fără el, ai zero parteneri. Dar dacă ai opt și pleacă trei, rămâi cu cinci>>". Tânăra este din Memphis, unde, probabil, predă matematică la clasele primare.

„Rusia importă masiv din țări aliate pompe de sân electrice, mașini de spălat și frigidere”. E neclar ce le vor face soldaților ucraineni dronele pe care inginerii ruși le scot din combinația celor trei dispozitive. Primele prototipuri bombardează cu salam și lapte proaspăt. 

A FOST ODATĂ LA ACEASTĂ DATĂ 

475: Romulus Augustus este proclamat împărat al Romei. Are onoarea de a fi ultimul împărat al Imperiului Roman de Apus, probabil cum s-a simțit și Hagi când și-a dat seama că a jucat în ultima generație de români ași la fotbal.

1864: Nevada a devenit cel de al 36-lea stat al Statelor Unite ale Americii. Orașul Las Vegas, Nevada, este și ultimul loc din SUA care încă atrage turiști cu febra aurului.

1892: Arthur Conan Doyle publică volumul de povestiri „Aventurile lui Sherlock Holmes", personaj jucat, în serial, de Dr. Strange, iar în film, de Iron Man.

1913: Este inaugurată prima autostradă din SUA care leagă cele două coaste. 109 ani mai târziu, așteptăm și noi să se lege Moldova de București.

1941: După 14 ani de muncă, Muntele Rushmore este finisat. Gurile rele spun că avem și noi o sculptură montană cu actualul președinte: Sfinxul din Bucegi.

1956: Contraamiralul american G.J.Dufek a devenit primul om care a reușit să aterizeze cu un avion la Polul Sud. Îl descrie ca pe un loc debusolant, adică îi strică busola.

2000: Lansarea navetei Soyuz TM-31, care duce primul echipaj rezident al Stației Spațiale Internaționale. Membrii echipajului ruso-american s-au înțeles bine până când cineva a scos din țiplă jocul „Nu te supăra, frate!"

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.