Cool Stuff

Henry Cavill renunță la „The Witcher” - motivul ar putea fi preluarea rolului de James Bond

Un alt motiv ar putea fi că va fi prea ocupat cu reluarea rolului din franciza Superman.

Henry Cavill a anunțat că va părăsi serialul din „The Witcher”. Acesta este unul dintre cele mai de succes producții în care a jucat actorul, dar și unul dintre serialele cele mai populare de pe Netflix. 

Cavill ar urma să fie înlocuit în sezonul 4 de un alt actor renumit: Liam Hemsworth, cunoscut mai ales pentru rolurile din filmele „The Hunger Games”, „The Expendables 2” sau „Independence Day: Resurgence”.

„Voi preda torța cu reverență pentru timpul petrecut întruchipându-l pe Geralt și sunt entuziasmat să văd interpretarea lui Liam a acestui bărbat dintre cei mai nuanțați și fascinanți”, a adăugat Cavill în postarea de pe Instagram.  


Hemsworth a declarat și el într-o postare proprie că e recunoscător pentru oportunitatea de a-l juca pe Lupul Alb.

„Henry Cavill a fost un Geralt incredibil și sunt onorat că îmi predă frâiele și îmi permite să preiau săbiile Lupului Alb pentru următorul capitol al aventurii sale. Henry, am fost un fan al tău de ani de zile și am fost inspirat felul în care ai dezvoltat acest personaj iubit”, a scris el.


Cavill n-a făcut public și motivul pentru care a renunțat la rolul din „The Witcher”. Fanii au speculat că actorul ar fi luat această decizie pentru că va fi prea ocupat cu reluarea rolului de Superman.

Însă, a mai alimentat și zvonuri care susțin că actorul va prelua rolul spionului britanic James Bond, în urma despărțirii lui Daniel Craig de acest rol. Mai ales că Henry Cavill a fost întotdeauna unul dintre favoriții preluării rolului agentului 007. 

Anul acesta va avea premiera pe Netflix o nouă miniserie spin-off din universul The Witcher. Este vorba de „Blood Origin”, cu premiera pe 25 decembrie.

Acțiunea va avea loc în lumea elfilor cu 1.200 de ani înainte de evenimentele din The Witcher, urmând să includă felul în care a fost creat primul prototip Witcher.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.