Cool Stuff

Fiica celebrei Heidi Klum comentează controversele din online apărute după ce a realizat un pictorial sexy alături de model

Leni Klum răspunde comentariilor negative din online.

Modelul de 18 ani a realizat o campanie sexy alături de mama ei, Heidi Klum, pentru brand-ul de lenjerie intimă Intimissimi, iar cele două apar într-un clip în care dansează și se distrează îmbrăcate sumar. Așa cum era de așteptat, mulți oameni din online nu au ezitat să comenteze imaginile. 


„Eu și mama suntem foarte confortabile una în prezența celeilalte și dansăm toată ziua. Asta a trebuit să facem și pentru campania asta și cum făceam oricum asta, lucrurile s-au potrivit de minune. Pur și simplu a fost o zi distractivă”, a explicat adolescenta celor de la People.


Mai mult, întrebată și despre comentariile virtuale care susțin că a cunoscut faima doar datorită părinților ei celebri (Klum și Seal), Leni a spus: „Pur și simplu așa stau lucrurile. Părinții mei sunt faimoși. Am avut parte de ajutor la început de drum și știu că oamenii visează să-și înceapă carierele cu ceea ce eu am avut. Sunt extrem de recunoscătoare pentru ceea ce am primit în dar de la mama mea, însă muncesc și depun efort pentru asta.”


Într-un zonă mai relaxată, Keidi este recunoscută pentru costumele sale fantastice de Halloween, cât și pentru petrecerile pe care le organizează de această sărbătoare.


Întrebată dacă va merge în LA la event, Leni a explicat: „Este un bar deschis, eu nu am 21 de ani, așa că nu pot să merg. Mă rog de mama de ceva vreme să mă ia la aceste petreceri, dar asta e situația, așa că voi rămâne în New York, alături de prietenii mei.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.