Cool Stuff

Funkiss 1 noiembrie | No Musk November

Elon Musk, alcool, jocuri de noroc și alte lucruri care pot să-ți ruineze viața

AZI, ACASĂ ȘI-N DEPLASARE

În multe țări catolice, astăzi este Ziua Tuturor Sfinților. Începători! Ar trebui să învețe de la România - sfinții trebuie separați în calendar, așa ai mai multe zile libere, presărate de-a lungul anului.

La mulți ani, Anthony Kiedis! Artistul este solistul trupei Red Hot Chili Peppers care, alături de Sarmalele Reci și Bere Gratis, alcătuiesc un prânz acceptabil.

ȘTIRILE CARE FENTEAZĂ 

„Amatorii de jocuri de noroc din Marea Britanie vor trebui să facă un selfie pentru a demonstra că au peste 18 ani”. Te primesc și dacă nu știi ce este un selfie, sigur ai peste 18, probabil peste 58.

„Un antreprenor anunță că va alerga 150 de km de la Bacău la Râmnicu Sărat pentru <<a determina autoritățile să monteze separatoare de sens pe E85, denumit și ”Drumul Morții>>". Văzând isprava, CNAIR a suspendat mai multe șantiere de autostradă și va lega orașele cu piste de atletism.

„Şofer prins cu o concentraţie de peste 3 la mie alcool pur în aerul respirat, în Bacău”. Bărbatul a explicat că nu a băut, a intrat mai devreme în spirtul Crăciunului. Oricum, să fii tras pe dreapta de poliție e cel mai fericit final al poveștii care începe cu „m-am urcat, într-o zi, la volan, în prag de comă alcoolică”.

„În cursul zilei de luni, 31 octombrie, mai multe persoane din întreaga lume au sesizat <<probleme>> sau <<erori>> în aplicația Instagram”. Restaurantele au declarat profituri record după ce clienții n-au mai petrecut câte 40 de minute făcând poze prânzului. 

„<<Elon Musk şi Angelina Jolie nu au intrat în România>>. Oficialii din MAI spun nu au trecut prin niciun punct de frontieră.” După ce Jeff Bezos a fost primul în spațiu, Elon Musk a ratat ocazia să fie primul în România.

„Un bărbat care a câștigat peste 30 de milioane de dolari la loterie s-a dus să-și ridice premiul costumat în pui, ca să nu fie recunoscut de soție”. Dacă va afla, femeia se va costuma în vulpe pentru a duce la tribunal actele de divorț.

A FOST ODATĂ LA ACEASTĂ DATĂ

333 î.Hr.: Bătălia de la Issos, a douăsprezecea victorie a lui Alexandru cel Mare asupra perșilor. Perșii, conduși de regele lor, au descoperit că o armată mare, dar condusă prost, e ca un BMW cu numere de Argeș.

1337: Începe Războiul de o sută de ani (1337-1453) dintre Franța și Anglia. Istoricii care au ales numele nu erau chiar cei mai buni la matematică.

1512: Opera lui Michelangelo de pe plafonul Capelei Sixtine a fost arătată pentru prima dată publicului. Foarte puțini i-au făcut poze cu telefonul, pentru că, pe vremuri, oamenii știau să se bucure de experiențe.

1599: Intrarea triumfală în Alba Iulia a lui Mihai Viteazul (1599-1600), cel mai probabil pe piesa „We are the champions" a formației Queen.

1870: Serviciul Național de Meteorologie din SUA face prima prognoză meteo oficială. Din lipsa de sateliți și alte tehnologii, s-a determinat vremea cu metoda „dacă pică banul plouă, dacă pică pajura e senin, dacă nu pică nimic, ne-a luat o tornadă moneda".

1993: A luat ființă Uniunea Europeană, în urma Tratatului de la Maastricht. Conform unor pagini suspecte de pe Facebook, scopul UE a fost dintotdeauna să ne facă să mâncăm pâine din greieri.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.