Kiss Time Out

Ce e nou pe Netflix în luna noiembrie - noul serial Familia Addams, sezonul 5 din „The Crown” sau „Țara viselor” cu Jason Momoa

Iată la ce vei face binging pe Netflix în noiembrie.

Elemente supranaturale, confruntări în familia regală și lumea nouă și periculoasă din jurul 221B Baker Street. Cu alte cuvinte, cele mai așteptate titluri ale lunii noiembrie sunt: „Wednesday”, despre anii petrecuți de Wednesday Addams la Academia Nevermore, unde încearcă să învețe să-și folosească abilitățile paranormale incipiente și să pună capăt unei serii de crime monstruoase; „The Crown: Sezonul 5”, un nou sezon din apreciatul serial, unde familia regală se confruntă cu probabil cea mai mare provocare întâlnită până în acel moment; „Enola Holmes 2”, un mister de proporții istorice, cu Millie Bobby Brown, Henry Cavill și Helena Bonham Carter în rolurile principale. 

Mai mult, poți seta un reminder în contul tău de Netflix și pentru 1899, un serial realizat de creatorii DARK, o odisee uluitoare din punct de vedere vizual, în care nimic nu este ceea ce pare a fi, sau pentru Slumberland, o călătorie incredibilă, în care personajele traversează vise și fug de coșmaruri într-un loc de poveste.

Iată un pic mai multe detalii despre fiecare producție în parte. 

 ENOLA HOLMES 2 - 4 NOIEMBRIE

Imediat după triumful de care s-a bucurat în urma rezolvării primului ei caz, Enola Holmes (Millie Bobby Brown) calcă pe urmele celebrului ei frate, Sherlock (Henry Cavill), și își deschide propria agenție. Însă, curând, descoperă că viața de detectiv nu este chiar atât de ușoară cum credea. 

Resemnată și gata să accepte realitatea crudă a vieții de adult, Enola e pe punctul de a închide agenția când o fetiță fără niciun ban îi aduce primul caz oficial, rugând-o să o găsească pe sora ei dispărută. Însă misterul se dovedește mult mai greu de dezlegat decât și-a imaginat, iar Enola este aruncată în mijlocul unei lumi noi și periculoase, de la sinistrele fabrici londoneze și localurile pline de culoare la cele mai înalte pături ale societății și celebra adresă 221B Baker Street. Pe fondul unei conspirații periculoase, Enola se confruntă cu un mister pentru a cărui rezolvare va avea nevoie de ajutorul prietenilor și de cel al lui Sherlock în persoană. Așadar, totul se pune din nou în mișcare.


THE CROWN: SEZONUL 5 - 9 NOIEMBRIE

În pragul noului deceniu, familia regală se confruntă cu probabil cea mai mare provocare întâlnită până în acel moment, în condițiile în care opinia publică pune sub semnul întrebării rolul monarhiei în Marea Britanie a anilor '90.

În timp ce se apropie aniversarea a 40 de ani de la urcarea pe tron, regina Elisabeta a II-a (Imelda Staunton) reflectează asupra unei domnii pe parcursul căreia a văzut nouă prim-miniștri, lansarea televiziunii în masă și amurgul Imperiului Britanic. Dar la orizont se ivesc noi provocări. Prăbușirea Uniunii Sovietice și transferul suveranității asupra Hong Kongului anunță o schimbare profundă a ordinii mondiale și aduc atât obstacole, cât și oportunități. Între timp, problemele mocnesc tot mai aproape de casă.

Prințul Charles (Dominic West) face presiuni asupra mamei lui pentru a obține permisiunea să divorțeze de Diana (Elizabeth Debicki), iscând astfel o criză constituțională a monarhiei. Zvonurile încep să circule și, pe măsură ce distanțarea din cuplu începe să fie din ce în ce mai vizibilă, povestea captează atenția presei. Diana decide să preia controlul asupra propriei povești, încalcă protocolul familiei și publică o carte care subminează susținerea publică pentru Charles și expune breșele din Casa de Windsor.

Tensiunile cresc tot mai mult atunci când Mohamed Al Fayed (Salim Daw) își face intrarea în scenă și, mânat de dorința de a fi acceptat la cel mai înalt nivel, se folosește de averea și puterea pe care le deține ca să obțină un loc la masa regală pentru el și pentru fiul lui, Dodi (Khalid Abdalla). 


 1899 - 17 NOIEMBRIE

Este anul 1899 și o navă plină cu emigranți părăsește vechiul continent. Având origini europene diverse, pasagerii sunt uniți de speranțele și visurile legate de viitorul care îi așteaptă în noul secol, într-o altă țară. Dar călătoria lor ia o turnură neașteptată atunci când descoperă o altă navă cu emigranți plutind în derivă, la bordul căreia vor găsi ceva care le va transforma călătoria spre pământul făgăduinței într-un adevărat coșmar.


 SLUMBERLAND - 18 NOIEMBRIE

Slumberland duce publicul într-un nou loc de poveste, o lume de vis în care isteața Nemo (Marlow Barkley) și excentricul ei însoțitor Flip (Jason Momoa) se îmbarcă în aventura vieții lor. După ce tatăl ei Peter (Kyle Chandler) dispare în mod neașteptat pe mare, existența idilică a tinerei Nemo din nord-vestul Pacificului este complet schimbată atunci când este trimisă să locuiască în oraș cu unchiul ei bine intenționat, dar foarte neîndemânatic, Phillip (Chris O'Dowd). Noua ei școală și noua ei rutină vin cu provocări în timpul zilei, iar noaptea, o hartă secretă a lumii fantastice din Slumberland o apropie pe Nemo de Flip, un haiduc dur, dar iubitor, care devine rapid partenerul și ghidul ei. Ea și Flip pornesc numaidecât într-o călătorie incredibilă, traversând vise și fugind de coșmaruri, în care Nemo începe să spere că se va reîntâlni cu tatăl ei.


 WEDNESDAY - 23 NOIEMBRIE

WEDNESDAY este un serial polițist cu elemente supranaturale și prezintă anii petrecuți de Wednesday Addams la Academia Nevermore, unde tânăra încearcă să învețe să-și folosească abilitățile paranormale incipiente, să pună capăt unei serii de crime monstruoase, care au terorizat orașul și să rezolve misterul în care au fost implicați părinții ei în urmă cu 25 de ani, totul în timp ce se confruntă cu noile și foarte încurcatele ei relații de la Nevermore. 

Pe lângă aceste producții, ne mai întâlnim și cu: Blood & Water: Sezonul 3, Dead to Me: Sezonul 3, Elite: Sezonul 6, FIFA Uncovered, Inside Job: Partea 2, Is That Black Enough for You?!?, Lost Bullet 2, One of Us Is Lying: Sezonul 2, Manifest: Sezonul 4, Somebody, The Cuphead Show!: Partea 3, The Swimmers, The Wonder, Trevor Noah: I Wish You Would, Warrior Nun: Sezonul 2, Young Royals: Sezonul 2, Baby Driver, Closer, The Notebook și multe altele.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.