Kiss Music News

rareș lansează piesa „Greșeli diferite” – o piesă ce marchează o nouă etapă în procesul vindecării

O piesă intimă, dar atât de relatable pentru toți cei care au avut remușcări cu privire la o despărțire.

rareș, artistul fenomen al momentului, lansează astăzi piesa „Greșeli diferite”, o piesă intimă ce ne trece printr-un proces de vindecare firesc prin care fiecare dintre noi am trecut în urma unei despărțiri.

După lansarea celui mai recent single -  „1000 de zile” – piesă inspirată din experiențele anterioare ale artistului, „Greșeli diferite” reprezintă o nouă etapă prin care artistul ne arată cum, în anumite situații, orice încercare de a șterge anumite amintiri ale trecutului te vor face să le împrospătezi pe cele frumoase, motiv pentru care ești dispus să oferi o nouă șansă. 

Piesa a fost scrisă și compusă de către Viky Red alături de florianrus, producția finală fiind realizată de Viky Red.

„<<Greșeli diferite>> este o piesă intimă, dar atât de relatable pentru toți cei care au avut remușcări cu privire la o despărțire. Ne trece prin încercarea fiecăruia de vindecare care, în final, eșuează. Orice încercare de a șterge trecutul, parcă reîmprospătează și mai tare toate amintirile frumoase. Nopțile nedormite combinate cu eventuale greșeli diferite au puterea de a reconecta două persoane și de a mai da o șansă unei relatii” ne spune rareș.

Originar din Cluj, rareș are o poveste atipică pentru un artist. Un student de 10 la Drept, a renunțat la facultate pentru a intra în casa One True Singer. Filmările, care au durat 2 luni de zile, l-au ajutat pe artist să evolueze atât ca performer, cât și ca songwriter, colaborând în cadrul showului cu nume ca The Motans și florianrus, primind în acelasi timp sfaturi de la jurații showului - Alex Cotoi, Șerban Caza, Alina Eremia și Bruja, dar și de la invitați precum Roxen, DOC, Grasu XXL și Olivia Addams. Ultimul single al lui rareș, Nașpa, alături de Arkanian, s-a dovedit a fi un real succes.

Piesa a dominat festivaluri precum Untold, Neversea, Summerwell și Electric Castle și se află în continuare în playlist-ul celor mai mari posturi de radio din România. Cel mai recent single lansat în colaborare cu Olivia Addams – „Buchet de trandafiri” – a reușit să cucerească atât publicul din online, cât și topurile de specialitate ale celor mai mari radiouri, fiind prezent de câteva săptămâni în Top 10 Radio Airplay Romania. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.