Kiss Music News

Alina Eremia a lansat „Sweat” în colaborare cu Arem Ozguc și Arman Aydin – prima piesă de pe EP-ul în limba engleză

O piesă în limba engleză a fost de mult timp dorința Alinei Eremia, iar acum aceasta s-a materializat.

Alina Eremia lansează „Sweat” alături Arem Ozguc și Arman Aydin, primul single de pe EP-ul in limba engleză anunțat de artistă în luna septembrie.

„Sweat” a luat naștere în luna iulie, când Alina, alături de songwriteri și producători români, cât și internaționali, au plecat într-un camp de creație în Zadar, Croația. Experiența a fost documentată și, ulterior, prezentată fanilor sub forma documentarului „In Zadar | Behind the Music” ce se poate viziona pe YouTube, pe canalul artistei.

„<<Sweat>> este prima piesă de pe EP-ul în limba engleză. Este o colaborare împreună cu Arman Aydin și Arem Ozguc , doi DJi cu un sound popular, care mă bucur că au remarcat piesa și au vrut să-și pună amprenta. Vara asta m-am retras în Croația, în Zadar, împreună cu songwriteri și producători din Europa și am organizat un music camp dedicat acestui proiect pe care m-am încăpățânat să-l materializez și îi mulțumesc echipei mele că a crezut în mine și în idealul meu. De mult timp mi-am dorit să investesc timp și creativitate într-un material în limba engleză și mă bucur că în sfârșit se întâmplă. <<Sweat>> are o energie care te acaparează de la primul play. Mie îmi place la nebunie, mă binedispune și sper că o să aibă același efect asupra tuturor” ne spune Alina Eremia.
 
Piesa a fost scrisă de Taneisha Jackson, Alex Josking, Costel Dominteanu (Domino), Alex Ghinea (911), producția finală fiind realizată de către Costel Dominteanu (Domino), Alex Ghinea (911), Arem Ozgun și Arman Aydin. „Sweat” se lansează cu un lyric video unde artista este ilustrată sub forma unui robot conturat după trăsăturile acesteia.

Alina Eremia este una din cele mai iubite și influente artiste din peisajul muzical românesc, cu sute de milioane de vizualizări și o armată întreagă de fani ce-i urmăresc fiecare mișcare. În anul 2021 artista a fost prezentă în Top 100 Media Forest România cu 3 piese – "NOI", "DEPENDENȚA MEA", "CERUL ROȘU" – 2 din single-uri fiind incluse pe albumul “Déjà vu”, care a câștigat premiul pentru “Best Album” în cadrul The Artist Awards 2021. Anul acesta, artista a fost prezentă în foarte multe proiecte muzicale, printre care și One True Singer sau ”În Zadar – Behind the music”, cel mai recent documentar al artistei unde am putut vedea toate etapele prin care a trecut artista într-un camp muzical. De asemenea, 2022 a fost un an foarte bun din punct de vedere muzical, lansări precum „20:29” sau ”Supertare” alături de Connect-R dominând topurile muzicale, fiind prezentă în Top 10 Radio Airplay săptămâni la rând. De asemenea, piesa este în acest moment No.1 în Top 10 Radio Airplay Romania. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.