Kiss Music News

Giulia Jewlz și Criss Blaziny au lansat o piesă senzuală împreună, „Străzile”

Giulia Jewlz și Criss Blaziny au lansat o melodie despre o relație plină de pasiune și dorință.

Vocea Giuliei, o tânără de doar 16 ani, se îmbină cu mesajul foarte matur, caracteristic lui Criss Blaziny, astfel că rezultatul este o piesă care poate plimba pe oricine printr-o poveste de iubire. 

„Străzile” este o piesă despre orice cuplu unit de curiozitate și interes, o iubire ușoară, adolescentină, care durează mai mult decât oricine s-ar aștepta. 

„Mi-a plăcut mult piesa „Străzile” încă din primul moment în care am auzit-o, pentru că m-am regăsit în mesajul ei. Sunt adolescentă, așa că simt fiecare vibrație pe care piesa o transmite. Sper ca și voi să simțiți la fel.

La filmările pentru videoclip, Criss Blaziny s-a hotărât să mi se alăture pe piesă, ceea ce este un vis devenit realitate pentru mine. Criss Blaziny este un artist pe care îl respect foarte mult, care a reușit să completeze piesa și să îi dea savoarea de care avea nevoie. Abia aștept să o auziți!”, a povestit Giulia. 


Artistul este și cel care a regizat videoclipul piesei. „E una din piesele pe care am știut de la început că mă potrivesc. În timp ce filmam clipul, mi-am dat seama că ar trebui să scriu o strofă. Așa am ajuns să editez clipul, iar, în paralel, să scriu versuri în capul meu”, a spus el.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.