Kiss Time Out

Serialul „Westworld” a fost anulat în mod neașteptat, după 4 sezoane

Fanii „Westworld” au parte de o veste mai puțin bună - serialul a fost anulat după patru sezoane.

Decizia a luat prin surprindere pe toată lumea, deoarece drama SF realizată de HBO era extrem de populară în rândul publicului.

„Timp de patru sezoane, Lisa și Jonah (nr. creatorii seriei) i-au purtat pe privitori într-o călătorie fantastică și au ridicat nivelul la fiecare pas. Suntem extrem de recunoscători pentru ei, dar și pentru distribuția extrem de talentată, producători și echipă, cât și pentru toți partenerii noștri. A fost o bucurie să fim alături de ei în această aventură”, au spus reprezentații HBO.

Vestea anulării vine după ce filmările la sezonul patru s-au încheiat în august. Luna trecută, co-creatorul seriei, Jonah Nolan, și-a exprimat dorința unui al cincilea sezon. „Am plănuit mereu ultimul sezon, sezonul cinci. Încă suntem în discuții cu rețeaua de televiziune și tare sperăm ca lucrurile să iasă așa cum ne-am dorit.” Lisa Joy, cea care a creat serialul alături de Nolan, a adăugat: „Eu și Jonah am avut mereu un final în minte și sperăm să putem să-l ducem la bun sfârșit. Încă nu am ajuns în acel punct.”


Odată cu decizia HBO, cei doi au dat o declarație comună prin care au spus: „Suntem extrem de recunoscători pentru întreaga echipă și pentru că am dezvoltat aceste personaje minunate și aceste lumi fantastice. Am fost privilegiați să putem spune aceste povești.”

„Westworld” a avut premiera în 2016 și este bazat pe filmul cu același nume, lansat în 1973. Actorii Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, Aaron Paul, Jeffrey Wright, Ed Harris, Tessa Thompson, Luke Hemsworth și Angela Sarafyan au făcut parte din distribuția principală a seriei.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.