Kiss Music News

Rihanna vorbește despre cum s-a schimbat de când a devenit mamă: „Am mult mai multă răbdare acum”

Rihanna a dat un interviu în care a povestit despre cum s-a schimbat de când a devenit mamă.

„Este o nebunie, este minunat, este o aventură, e ciudat. E vorba despre toate astea, în același timp. E cel mai mișto sentiment. Am întâlnit cea mai multă dragoste pe care am cunoscut-o vreodată și nici nu pot să o descriu. E nouă, e fascinantă. Fiecare pas, fiecare expresie facială, iubesc totul”, a spus artista în vârstă de 34 de ani.


Întrebată de cum a schimbat-o maternitatea, vedeta a povestit: „Am mult mai multă răbdare acum. Am crezut că am lucrat îndeajuns la răbdarea mea, dar treaba asta te va pune jos. Ești forțată să ai răbdare, în calitate de mamă, ca părinte, în general. Nivelul de toleranță scade, în timp ce răbdarea crește, dacă are sens treaba asta.”

Mai mult, odată ce a devenit mamă, Rihanna a simțit motivația necesară de a face un nou pas în carieră: „Am simțit că e acum sau niciodată. Se întâmplă treaba asta ciudată când devii mamă, în care ori lași libere ori nu anumite părți din super puterea ta, simți că poți face orice. Am vrut provocarea asta și am vrut să fac ceva care să mă forțeze să revin pe scenă.”

Noi ne bucurăm tare de decizia ei și abia așteptăm să ascultăm și piese noi semnate de artistă, dar mai ales să o vedem în cadrul Super Bowl 2023, deși nu a oferit încă niciun detaliu despre cine vor fi invitații ei.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.