Cool Stuff

Millie Bobby Brown și-ar dori s-o joace pe Britney Spears într-un film despre viața vedetei: „Rezonez cu povestea ei”

Cu toate acestea, cele două nu seamănă prea mult fizic. Sau seamănă?

Actrița Millie Bobby Brown și-a manifestat dorința de a o interpreta pe Britney Spears într-un film despre viața vedetei pop.

Millie are doar 18 ani, dar este deja una dintre actrițele extrem de apreciate de la Hollywood, după rolurile din seriale fenomen precum „Stranger Things” sau „Enola Holmes”. 

Ea a apărut recent în cadrul emisiunii The Drew Barrymore Show pentru a promova cel de-al doilea sezon al serialului Netflix despre sora lui Sherlock Holmes, iar în timpul interviului Barrymore a întrebat-o dacă există o dorință arzătoare pe care o are pentru următoarea decadă din cariera sa. Millie a răspuns că-și dorește tare mult s-o interpreteze pe Britney, mai ales că rezonează cu povestea vieții ei, din moment ce ambele au cunoscut succesul de mici. 

„Cred că povestea ai, în primul rând, rezonează cu mine. Pentru că am crescut cu atenția publicului pe mine în timp ce-i urmăream videoclipurile, interviurile și descoperind cine era Britney când era tânără. [...] Nu o cunosc personal, dar când mă uit la poze cu ea, simt că-i pot spune povestea într-un mod cât se poate de corect”, i-a mărturisit Millie lui Drew Barrymore. 

Timp de 13 ani, Britney s-a aflat sub tutela tatălui ei, din cauza problemelor de sănătate mentală cu care s-a confruntat în 2007. În 2021, ea a reușit să-și recâștige controlul asupra vieții și finanțelor. 

Iată întregul interviu cu Millie Bobby Brown: 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.