Kiss Music News

Nicoleta Nucă are primul rol de actriță într-o producție italo-americană: „Sunt extrem de mulțumită de ce a ieșit”

Nicoleta Nucă va juca într-un film.

Artista în vârstă de 28 de ani și-a îndeplinit un vis pe care-l avea de multă vreme și va apărea într-o producție italo-americană, „Sicilian Holiday.” Într-un interviu pe care l-a acordat celor de la impact.ro, Nicoleta a povestit cum speră ca rolul ăsta să-i aducă și alte oportunități în domeniu, deși nu se gândește să renunțe la muzică.

Ea a fost la filmări în Italia, datorită managerei sale, Monica, „cea care are o cunoștință comună cu regizoarea peliculei.” Cântăreața a studiat un an actoria la Universitatea Hyperion, dar din cauza programului încărcat a renunțat după primul an.

Odată ajunsă în Italia, s-a pliat perfect pe cerințele regizoarei, care avea nevoie de o persoană care știe engleză fluent, dar și să cânte. „Am rolul unei românce care își dorește să facă muzică, de asta zic că m-am potrivit mănușă pentru rol. Aveau nevoie de cineva care să știe engleza, să știe să cânte bine și să știe să și joace cât de cât în fața camerei, să nu se piardă cu firea”, a spus vedeta celor de la impact.ro.


Nicoleta spune că filmul va apărea în 2023, atât în Italia, cât și în America, și deși rolul ei este secundar, este extrem de recunoscătoare pentru experiență. „Este un rol secundar, dar pentru o primă experiență este foarte bine și sunt extrem de mulțumită de ce a ieșit, de această experiență în general”, a explicat Nucă.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.