Cool Stuff

Tatăl lui Jennifer Aniston a murit, actrița a dat vestea pe Instagram: „Te voi iubi până la sfârșitul lumii. Nu uita să mă mai vizitezi”

Dacă te-ai uitat la „Tânăr și neliniștit”, sigur îl vei recunoaște.

Actorul John Aniston, tatăl lui Jennifer Aniston, s-a stins din viață pe 11 noiembrie, la vârsta de 89 de ani.

Fiica lui a dat vestea pe Instagram, printr-o postare în care îi aduce un ultim omagiu. 

„Dragă tată... John Anthony Aniston, ai fost unul dintre cei mai frumoşi oameni pe care i-am cunoscut vreodată. Te voi iubi mereu. Sunt atât de recunoscătoare că ai plecat în Rai planând și împăcat - și fără durere. Și chiar pe 11/11! Întotdeauna ai știut cum să te sincronizezi. Acest număr va avea o însemnătate și mai mare pentru mine de acum. Te voi iubi până la sfârșitul lumii. Nu uita să mă mai vizitezi”, a scris Jennifer Aniston pe Instagram.


John Aniston s-a născut în Creta în anul 1933, iar numele său adevărat era Ioánnis Antónios Anastasákis. El a devenit cunoscut mai ales pentru rolul său din serialul „Days of our lives”/ „Tânăr şi neliniştit”. Acolo el a apărut în peste 2800 de episoade. 

Cariera și-a dedicat-o mai ales serialelor, astfel că el a mai apărut și în producții emblematice pentru anii '60: „The Virginian” sau „Mission impossible”. A mai apărut și în celebrul serial „Kojak”, în 1974, dar și în „Star Trek: Voyager” sau „Gilmore Girls”. 

Cele mai recente roluri ale sale au fost în 2009, în serialul poliţist „Cold Case” şi în „Mad Men” în 2010. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.