Kiss Music News

Kygo a lansat albumul „Thrill Of The Chase”, unde găsim piese pe care le-am ascultat în premieră la UNTOLD 2022

Kygo și-a surprins fanii cu un nou album.

Artistul norvegian a lansat weekend-ul trecut un nou material muzical, fără nicio campanie de promovare. Încă din vară presa muzicală vorbea despre un nou album, dar informațiile au rămas la stadiul de zvonuri, până acum. 

La ediția UNTOLD 2022, Kygo a fost headliner, iar în live set-ul său de pe mainstage, el a inclus câteva ID track-uri care au generat emoție și entuziasm, piese care acum fac parte de pe „Thrill Of The Chase”, lansat la doi ani distanță de „Golden Hour.”

„Am avut șansa ca pe parcursul acestui an să includ piese sau doar un tease audio cu producțiile din acest album, iar feedback-ul a fost unul incredibil”, a spus Kygo, în timp ce a subliniat că parte din sound-ul LP-ului este diferit față de tot ceea ce a creat până la acest moment.


Spre exemplu, „All For Love”, un cinematic banger cu elemente dark, sau „Gone Are The Days”, o baladă emoționantă, la care a colaborat cu britanicul James Gillespie. Semnătura tropical house marca Kygo se regăsește în single-ul „Love Me Now” (feat. Zoe Wees), dar norvegianul a decis să intre și pe teritoriul synthpop cu o producție uplifting „Lonely Together”, unde a colaborat cu un alt muzician norvegian, Dagny.


„Freeze” e probabil piesa mea favorită dintre toate cele lansate până în acest moment, e diferită de oricare altă piesă la care am lucrat”, a mai spus Kygo. Ne-am convins de asta pe 6 august 2022, pe Cluj-Arena la festivalul UNTOLD. „Freeze” înseamnă 8 minute de sound chill, un pian (instrumentul preferat) combinat cu elemente din genul progressive.


După lansarea incognito a noului album, Kygo a plecat spre Sao Paolo pentru primul său eveniment în America de Sud. 

Norvegianul a ajuns și la Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei. În ultimii ani, marile curse de F1 au inclus apariții ale unor DJ cunoscuți în întreaga lume, cum ar fi Martin Garrix, Tiesto sau Armin van Buuren, artiști pe care i-am văzut și noi la cele mai mari festivaluri din România, UNTOLD și Neversea. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.