Cool Stuff

Christina Applegate, prima apariție publică după ce a fost diagnosticată cu scleroză multiplă. Actrița a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Christina Applegate a apărut pentru prima oară în public, după ce a fost diagnosticată cu scleroză multiplă.

Actrița a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, motiv pentru care a ținut un discurs foarte emoționant, unde și-a adus aminte de toate urcușurile și coborâșurile carierei sale.

Ea a fost înconjurată de prieteni și familie, printre care și Katey Sagal și David Faustino, Selma Blair și Linda Cardellini.

Christina a fost desculță la eveniment, iar vorbele sale nu au fost lipsite de umor. „Am avut o viață foarte interesantă, dar viața a început în copilărie, când așteptam să văd primul Star Wars pe această stradă, la acest teatru. Mă uitam la toate stelele astea de pe jos și mă întrebam - cine sunt oamenii ăștia, ce fac, au făcut ceva bine, au făcut ceva rău? Oricum ar fi, vreau și eu una. Și aveam cinci ani. Așa că ziua de azi înseamnă foarte mult pentru mine, mai mult decât își poate imagina cineva”, a spus ea.


Applegate nu a vorbit în mod direct despre boala de care suferă, dar a avut momente în care a punctat noua ei realitate: „Nu pot sta în picioare foarte multă vreme, așa că voi mulțumi celor cărora chiar trebuie să le mulțumesc.”


Ea a devenit extrem de emoționată când i s-a adresat fiicei sale: „Cea mai importantă ființă din lumea asta este fiica mea. Ești mult mai mult decât vei ști vreodată. Ești atât de frumoasă și de bună și de deșteaptă și de interesantă și sunt binecuvântată în fiecare zi pentru că mă trezesc și pot să te duc la școală. Ești totul pentru mine și mulțumesc că ești alături de mine.”


La un moment dat, însă, vedeta în vârstă de 50 de ani a spus: „Ah, și am o boală. Ați observat? Nu port pantofi! Oricum, trebuie să râdeți acum. Vă mulțumesc mult pentru tot.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.