Kiss Time Out

Netflix a lansat primul trailer al documentarului făcut de Robert Downey Jr. despre tatăl său

Robert Downey Jr. revine în atenția fanilor cu un documentar despre tatăl său.

„Sr.” explorează viața lui Downey senior și impactul ei asupra lumii de la Hollywood, dar și asupra fiului său. Regizat de Chris Smith, filmul „prezintă un portret de viață, carieră, dar și al ultimelor zile ale omului de film.” Mai mult, documentarul dezvăluire și o radiografie intimă a unei relații fascinante dintre tată și fiu.

Producția a fost filmată de-a lungul a trei ani și a avut premiera în septembrie, în cadrul Festivalului de Film Telluride. Jr. întoarce camera spre fragilitatea ființei umane și ne arată declinul tatălui său, care se luptă cu Parkinson.

„Filmul onorează viața lui Downey Sr. și perspectiva lui asupra vieții, inclusiv decizia de a porni în acest ultim proiect despre destinul lui”, se arată notat în sinopsisul oficial al filmului.


Downey Sr. este recunoscut pentru filme precum „Putney Swope” și „Greaser's Place”, dar și „Boogie Nights”, „Magnolia” și „To Live and Die in L.A.” Ultimul film pe care l-a regizat a fost în 2005, „Rittenhouse Square.”


Bărbatul a murit în iulie 2021, la vârsta de 85 de ani. Fiul său i-a adus un omagiu pe Instagram, unde a notat: „Noaptea trecută, tata a murit pașnic în somn, după ce ani de zile s-a luptat cu boala Parkinson. A fost un adevărat om de film care și-a păstrat optimismul până la final.”


„Sr.” va fi disponibil pe Netflix, începând cu 2 decembrie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.