Kiss Time Out

Fanii este posibil să aibă parte de un nou film din seria „Princess Diaries”

Ce-ai zice de un nou film din seria „Princess Diaries”?

The Hollywood Reporter și The Wrap au dezvăluit pe surse că cei de la Disney lucrează la un al treilea film din seria unde Anne Hathaway a fost protagonistă.

Actrița a interpretat-o prima oară pe Mia Thermopolis în 2001 - ea a jucat o adolescentă americană care află că bunica ei, Clarisse Renaldi, este regina Genoviei (jucată de Julie Andrews).


Producția originală, dar și „The Princess Diaries 2: The Royal Engagement” (2004) sunt bazate pe cărțile scrise de Meg Cabot și au fost regizate de Garry Marshall, care a murit în 2016.


Despre posibilitatea de a reveni în rolul reginei, Julie Andrews, 87 de ani, a spus la începutul anului: „S-ar putea să fiu mult prea bătrână acum, nu știu. Depinde cum este povestea, iar dacă găsesc ei ceva, ar fi minunat. Însă, dacă nu, voi avea parte de alte lucruri.”


Nici de Hathaway nu se știe dacă-și va relua rolul sau nu, dar în 2019, ea a povestit cum a știut din prima că filmul va fi un hit: „Odată ce am primit scenariul, pur și simplu am avut acel sentiment. L-am atins și a fost electric.

Faptul că am făcut acest film și am fost pe platourile de filmare zi de zi, mi-a oferit șansa de a o îmbrățișa pe Julie Andrews zilnic. Și partea asta a fost extrem de magică. Apoi a apărut și a fost primit bine de public, un alt lucru magic.”

Mai mult, anul trecut, Anne a celebrat 20 de ani de la lansarea primului film cu o postare pe contul ei de Instagram. „Miracolele se întâmplă”, a notat ea atunci.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.