Cool Stuff

Cine este MrBeast, cel mai urmărit om de pe YouTube

MrBeast are cel mai mare număr de abonați de pe YouTube.

După zece ani în care titlul absolut a fost deținut de Felix „PewDiePie” Kjellberg, acum a venit rândul lui Jimmy „MrBeast” Donaldson să poarte coroana, deoarece l-a întrecut pe primul cu câteva mii de abonați. Hai să vedem de ce bărbații ăștia au succesul pe care-l au.

PewDiePie are canalul din aprilie 2010, unde a început să comenteze diferite jocuri pe calculator, iar conținutul său original a intrat rapid în preferințele utilizatorilor, așa că în 2013 a devenit omul de pe YouTube cu cel mai mare număr de abonați. În prezent are peste 111 milioane de abonați, dar uite că MrBeast a reușit să-l întreacă, din data de 14 noiembrie 2022.


Diferențele dintre cei doi sunt majore și e chiar un lucru bun că MrBeast l-a detronat pe PewDiePie, mai ales că cel din urmă nu a fost lipsit de controverse și, de-a lungul timpului, a făcut mai multe glume despre viol sau rasiste (și-a cerut scuze în cele din urmă, dar asta nu scuză comportamentul).

MrBeast, pe de altă parte, este prietenul tuturor - el și-a lansat canalul în 2012, unde, la fel, comenta jocuri, dar în scurt timp a ajuns cu adevărat la nișa care l-a făcut faimos și ceea ce știe să facă cel mai bine - faptul că dă bani și premii, în urma unor cascadorii și competiții amuzante. El a făcut foarte mulți oameni fericiți, ba chiar a strâns fonduri pentru a planta peste 20 de milioane de copaci în parcurile naționale din State.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.