Kiss Time Out

Regizorul „Emancipation”, filmul unde Will Smith are rolul principal, speră ca publicul să-l ierte pe actor și să-i admire talentul

Ești pregătit/ă să-l vezi pe Will Smith într-un rol nou?

După ce i-a dat o palmă lui Chris Rock pe scena de la premiile Oscar 2022, mulți s-au întrebat cum va evolua cariera actorului, iar acum au și un răspuns.

Will Smith este protagonistul filmului „Emancipation”, o producție puternică și emoționantă despre sclavia din America, regizată de Antoine Fuqua.

„Pentru mine filmul este mai important decât acel moment. Sute de ani de sclavie sunt mai importanți decât acel moment”, a spus Fuqua într-un interviu acordat celor de la Vanity Fair, după cum informează CNN.

Smith îl joacă pe Peter, un bărbat care scapă de sclavie, după ce ani de zile a fost torturat de stăpânul său. Personajul a fost inspirat de o figură istorică intitulată „Whipped Peter”, ilustrată în poze din 1863, pentru a arăta brutalitatea sclaviei.

Antoine Fuqua, cel care a regizat și filmul „Training Day” (2001), pentru care Denzel Washington a luat premiul Oscar, spune că are speranța ca oamenii să vadă filmul și „să fie impresionați de prestația fantastică a lui Will, cât și a întregii echipe.”


Smith, pe de altă parte, în urma gestului său violent, a primit interdicție de a mai participa la orice eveniment organizat de Academie, în persoană sau virtual, timp de zece ani. Interdicția nu exclude ca actorul să fie nominalizat sau să câștige un alt Oscar.

„Emancipation” va fi disponibil pe Apple TV+ pe 9 decembrie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.