Kiss Time Out

Anya Taylor-Joy vorbește despre rolul ei din „Furiosa”, prequel-ul producției de succes „Mad Max: Fury Road”

Anya Taylor-Joy abia ce a terminat filmările la „Furioasa”, prequel-ul producției de succes „Mad Max: Fury Road”, regizat de George Miller.

Actrița în vârstă de 26 de ani a pășit în rolul Împărătesei Furiosa, personaj jucat exemplar de Charlize Theron în 2015. 

„Timp de șapte luni, am fost pe o altă planetă. Cred că trebuie să stau jos și să încerc să diger ceea ce mi s-a întâmplat în ultimele luni. Însă sunt incredibil de mândră de ceea ce am realizat și sunt extrem de mândră de toți oamenii alături de care am lucrat și de dragostea și efortul care au fost investite în acest proiect. Sunt extrem de entuziasmată să-l vedeți”, a spus ea celor de la IndieWire.


Taylor-Joy și-a făcut debutul în cinematografie în anul în care s-a lansat și „Fury Road”, în producția lui Robert Eggers, „The Witch.” Încă de atunci și-a demonstrat potențialul, cât dedicarea completă pentru un rol.


Apropo de asta, despre Furiosa, ea zice: „Nu am fost niciodată mai murdară și mai însângerată ca acum, iar treaba asta chiar spune ceva. De fiecare dată când am șansa să fiu așa, și nu frumoasă și elegantă, mă distrez de minune și mă simt extrem de confortabil. Da, „Furiosa” mi s-a potrivit mănușă.”


Interesant este și faptul că ea joacă un personaj recunoscut pentru talentul său la condus, deși nu are carnet. „Nu am permis, deci nu știu să conduc. Nu pot face asta pe autostradă, nu pot să parchez lateral, dar dacă e nevoie să mă descurc într-un film, pot face asta fără să-i lovesc pe cameramani. Vreau să-mi iau permisul de șofer cascador, astfel încât să pot conduce în toate filmele, ceea ce ar fi super. Însă mi-e teama pentru cel sau cea care va da testul cu mine, deoarece nu sunt gentilă deloc.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.