Cool Stuff

Naționala de fotbal a României U20, alături de tinerii care vor să-și transforme pasiunea în carieră

Înaintea meciului cu Italia, „micii” tricolori i-au susținut pe adolescenții care trebuie sprijiniți pentru a-și acoperi nevoile educaționale și vocaționale.


Moment emoționant înainte de primul fluier al meciului de fotbal internațional dintre selecționatele U20 ale României și Italiei, desfășurat joi la Arad: tinerii fotbaliști din naționala României U20 au îmbrăcat tricouri inscripționate cu mesajul „Căutăm visuri și visători!”, din campania demarată de noi, „Bursa de merit-mai-mult” prin care susținem excelența în educație. 


Fotbaliștii antrenați de Daniel Pancu au purtat acest tricouri când erau aliniați pentru intonarea imnului național al României. Secvența a precedat un meci amical viu disputat (România U20-Italia U20 1-2). În cadrul campaniei „Bursa de merit-mai-mult” am declanșat căutarea unor tineri și tinere cu visuri mărețe de viitor, care au nevoie să fie ajutați pentru a ajunge mai aproape de realizarea acestora.


Implică-te și tu în educația copiilor și donează aici. Copiii talentați ai țării, care și-au descoperit vocația, au nevoie de ajutorul nostru. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.