Kiss Music News

MACORA și Arkanian au lansat „Alină-mă” - o piesă care combină emoții cu ritmuri pline de energie

Un proiect muzical ce combină armonios aerul nostalgic cu vibe-ul fresh și autentic.

MACORA și Arkanian fac echipă și lansează „Alină-mă”, o piesă despre pasiune, dorință, și toate sentimentele care te înconjoară atunci când ești cu adevărat îndrăgostit. „Alină-mă” este genul de piesă care ne poate face să simțim totul cu și mai multă intensitate.

Cei doi artiști aduc prin intermediul acestei lansări multe emoții, dar reușesc să schimbe și paradigma prin intermediul ritmurilor energice și vibrante. În acelasi timp, „Alină-mă” este un proiect muzical ce combină armonios aerul nostalgic cu vibe-ul fresh și autentic, transmis prin fiecare vibrație, prin fiecare synth, cât și prin fiecare pas de dans pe care îl învățăm, pe măsură ce inimile noastre ne ghidează.

„Lucrând cu Arkanian în același mediu, în perioada respectivă, am auzit întâmplător piesa asta, care mi-a plăcut foarte mult și mi-am dorit să o fac în versiunea mea. Inițial piesa era într-o formă incipientă și simţeam că îi lipsește ceva, așa ca i-am propus lui Arkanian să o refacem. Am plecat de la ideea inițială și mi-am dorit să o fac după viziunea mea, oferindu-i piesei o tentă mai dance”, a povestit MACORA. 
„ Alină-mă este un proiect foarte drag mie. Am scris piesa acum aproximativ 2 ani, când treceam printr-o perioadă mai sensibilă. E o piesă scrisă cu foarte mult suflet și substanță. A trecut timpul, piesa a rămas cumva la sertar, până când a ajuns la urechile lui Macora, producător cu care lucrez de ceva timp și cu care am o legătură super strânsă. I-a plăcut, a zis că vrea să o refacă, așa că i-am dăruit piesa și i-am zis să o scoatem împreună. Sunt foarte mândru de tot sound-ul. Simt că a ajutat proiectul să se contureze frumos și abia aștept să o audă toată lumea”, a completat Arkanian. 

MACORA, aka Răzvan Matache, este un artist, compozitor, producător și multi-instrumentist român. De asemenea, acesta este fondatorul casei de producție muzicală MACORA MUSIC. Pentru „Alină-mă”, MACORA a lucrat alături de Arkanian, un artist tânăr, care are o mulțime de oferit când vine vorba de muzică și compoziție.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.