Kiss Music News

Cezar Gună revine cu un vibe fresh în noua sa piesă - „Tentații”

Versurile naturale oferite de Cezar au legătură și cu procesul creativ.

Cezar Gună, artistul care e pregătit să îți cucerească inima și playlist-ul, revine cu o nouă piesă în limba română. „Tentații”, piesă compusă chiar de artist, e ca o declarație către o muză, ce vine cu flow-ul molipsitor și relaxat cu care ne-a obișnuit Cezar în piese precum “Badum Tss”, piesa sa în colaborare cu Killa Fonic și REALM.

Nu e prima dată când acesta intră în aria compoziției, artistul și-a lăsat de asemenea amprenta și pe piese precum „Fluturi” sau “Llamame”, piese ce au devenit rapid preferatele publicului și primele în topuri. Versurile naturale oferite de Cezar au legătură și cu procesul creativ, despre care acesta ne spune mai multe: 

„Piesa <<Tentații>> a fost făcută împreună cu Domino într-un camp la munte și e specială pentru mine, pentru că e prima mea lansare la care practic nu am scris nimic înainte. În general, la fiecare piesă, scriu o notiță pe telefon, unde încerc variante de versuri, dar de data aceasta am decis să mă las ghidat de vibe. Astfel, toate părțile piesei sunt făcute direct la microfon. Domino apăsa record, iar eu încercam versuri diferite, până când erau cum trebuie. Uneori mai mult, alteori mai puțin. Spre exemplu, strofa 1 a curs toată deodată. În schimb, la refren am avut locuri unde se dădea record și tot încercam cuvinte până să găsim ceva care să ne placă, în același timp jucându-ne și cu linia melodică a piesei. Este o tehnică pe care eu nu o mai folosisem până acum și îmi place foarte mult produsul final, pentru că în afara versurilor, mi se pare că piesa are multă stare tocmai din faptul că a venit natural, iar linia și versurile s-au creat împreună, și nu separat. Îmi doresc să simțiți mesajul și mai mult decât atât, să trăiți starea.” ne spune Cezar Gună

Piesa a fost compusă de către Cezar Gună și DOMINO (Costel Dominteanu), iar producția a fost realizată de DOMINO. 

Cezar Gună este un artist de R&B/Hip-Hop alternativ. A îmbrățișat de tânăr contactul cu publicul și a ales să cânte pentru oameni în stradă. Experiența lui de performat în frig sau caniculă, nu a fost trecută cu vederea, iar în 2019 a semnat cu Global Records. Imediat după semnare a început lucrul la primul său EP, iar piesa „Cerculețe” i-a lansat cariera cu 200k de vizualizări pe YouTube. Artistul este și compozitor și a lucrat alături producătorul Costel Dominteanu pentru piesa “Llamame”, hit-ul ce a cucerit Eurovisionul și topurile radio în numeroase țări, fiind prezent în topuri numeroase săptămâni. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.