Kiss Music News

Roxen a lansat piesa „Enemies”, în colaborare cu Selin, artista de origine turcă

Fanii lui Roxen vor avea ce să pună pe repeat și în această perioadă, pentru că preferata lor a pregătit o nouă piesă, de data aceasta în colaborare cu artista de origine turcă, Selin.

Enemies" e o piesă despre iubire și întorsături neașteptate, despre cât de mult poți fi rănit atunci când iubești. Totodată, single-ul marchează prima colaborare a lui Roxen cu o altă voce feminină. Selin e o voce fresh, ce vine direct din Turcia, și cu un potențial imens pentru succes. 

,,Piesa am facut-o într-o sesiune în Londra, cu Laurent, Joe și Hannah. A fost foarte tare, pentru că am scris împreună, am băut ceai, a fost un vibe foarte cool și totul a mers foarte ușor. A fost, cred că, cea mai colectivă sesiune pe care am făcut-o. Spuneam toți lucruri random pe care le transformăm în cea mai bună formă artistică și așa, a luat naștere piesa. Când am auzit că o să fac o colaborare cu Selin, m-am bucurat mult pentru că ea este foarte talentată, ea la rândul ei și-a scris strofa să fie piesa cât mai aproape și de sufletul ei. Cu Selin mă înțeleg foarte bine, vorbim și am devenit prietene. Prin această melodie s-a legat o prietenie, nu suntem ''enemies'', din contră, suntem friends.” spune Roxen.

Piesa a fost compusă de Roxen și Selin, alături de Laurent Carroll-Wilthien, Hannah Boleyn, Joe Killington, iar producția a fost realizată de Laurent Carroll-Wilthien.

 ,,A fost o reală plăcere să colaborez cu Roxen pentru această piesă. E super tare să lucrezi cu ea. Acesta este de fapt primul meu featuring, duet cu o artistă! Sunt super încântată! E uimitor cum muzica poate conecta automat oameni, care nici măcar nu s-au cunoscut înainte, să creeze ceva împreună.” spune Selin.

Roxen e un artist complex, cu un sound visător și bogat, și o voce profundă. Piesele și versurile sale creează un univers unic, unde totul e posibil. Cu o audiență internațională în continuă creștere, Roxen a reușit să ajungă cu piesele sale pe locul 1 în Polonia și CIS. Artista a dezvoltat și pe plan național o comunitate strânsă de fani, care au adus-o de 3 ori pe locul 1 în topurile din România. Pentru artistă, fiecare experiență muzicală e o nouă călătorie prin alte dimensiuni, vibe-ul său muzical făcându-și efectul ca o vrajă, care fascinează și conturează o nouă lume

Selin, care își reflectă pasiunea ei pentru muzică încă din copilărie și care a înflorit prin educația ei muzicală din Londra, și-a debutul cu cântecul ei fascinant, "Gipip Gel", care este o combinație perfectă de versuri turcești / engleze și sunet armonios. După succesul său notabil în 2021 cu cântecul ei bilingv, ea a lansat, de asemenea, o versiune completă în limba engleză a aceluiași proiect: "Give and Take". La sfârșitul lunii februarie 2022, Selin s-a întors cu o altă baladă bi-linguală: "ASI". "ASI" este un cântec bilingv compus cu mari muzicieni precum Ozan Bayrasa și Onur Özdemir, care au povești de succes pentru crearea unor hituri pop turcești. Selin este clasată în lista New Music Friday a 16  țări, cu cel mai recent album în limba engleză, "COOL", și deja atrage atenția în Asia, Marea Britanie, Balcani și Europa de Est.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.