Kiss Music News

Dora Gaitanovici a lansat o piesă inspirată din poveștile mitice și din folclor, „Cosânzeana”

Dora Gaitanovici pregătește lansarea primului ei album.

Artista urmează să-și lanseze primul material muzical, „Descântec”, pe data de 12 decembrie, dar pe 11 decembrie îi așteaptă pe toți fanii muzicii sale la Expirat, undeva va susține un show de promovare al albumului.

Până atunci, Dora a mai lansat o melodie inspirată inspirate din poveștile mitice și din folclor, „Cosânzeana”; piesa se alătură astfel celorlalte creații ale sale, cum ar fi „Ana”, „Manole” și „Moldoveanu.”


„Dorința de a fi mereu copil este bucățica de inocență din fiecare om, este setea de libertate. Cosânzeana e cea care încearcă să-l convingă pe Făt-Frumos să rămână în lumea în care viața e veșnică și până și timpul e fericit.

Am compus această piesă împreună cu echipa mea și este prima pe care Dani cântă cu vocea, deci o provocare și o sete de libertate. Așa o simțim noi! Ce poate trezi în fiecare rămâne să stabilească doar imaginația”, a spus ea.


Dora este una dintre cele mai talentate artiste din peisajul muzical românesc și are deja în palmares zeci de trofee naționale, pe lângă participarea cu succes în cadrul Vocea României 2018, unde a fost unul dintre cei patru finaliști.

Ea studiază pian, saxofon, canto și este pasionată de jazz, blues, rock sau de muzică clasică, iar în prezent este studentă în cadrul Universității de Muzică din București. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.